Nokian kaupunki pyytää ehdotuksia hyvinvoinnin ja vapaa-ajan palkintojen saajista

Hyvinvointi- ja vapaa-aikajaosto päättää vuosittain kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja vapaaehtoistoimijoiden palkitsemisesta. Palkinnon voi saada henkilö tai yhteisö merkittävästä teosta tai toimialan hyväksi tai edistämiseksi tehdystä työstä sekä pitkäaikaisesta vapaaehtois- tai hyväntekeväisyystyöstä Nokialla. Ehdotuksia palkittavista voi lähettää Nokian kaupungin verkkosivuilla 22.9.2023 saakka.

Lasten ja nuorten tietokirjailijavierailut kirjastoissa järjestetään 1.9.2023

Kirjastomme voitti hakemuksellaan Suomen tietokirjailijat ry:n lasten ja nuorten tietokirjailijavierailun, jonka kunniaksi Virtaan saapuu esiintymään tietokirjailija Karoliina Suoniemi.

Karoliina Suoniemi on tamperelainen selko- ja lastentietokirjailija, opettaja, sanataideohjaaja ja folkloristi sekä entinen läänintaiteilija. Hän on erikoistunut erityisesti lapsille suunnattuihin historiallisiin tietokirjoihin sekä sanataidekasvatukseen. Karoliina Suoniemen tietokirjat soveltuvat erityisesti 3.–7. -luokkalaisille. Kirjailija kertoo ja keskustelee kirjoistaan sekä niiden aihepiireistä tilaisuudessa.