Menkalan tekonurmikentän saneeraus aloitetaan elokuussa

Menkalan tekonurmikentän muutostyöt lämmitettäväksi tekonurmikentäksi aloitetaan elokuun alussa. Menkalan kentän saneeraustöiden arvioidaan valmistuvan lokakuun loppuun mennessä, jolloin kenttä saadaan harrastus- ja turnauskäyttöön.

Vapaaehtoistyö

Täältä löydät tietoa kaupungin organisoimasta vapaaehtoistyöstä ja voit ilmoittautua mukaan tuleviin koulutuksiin. Tällä hetkellä Nokian kaupungin vapaa-aikapalveluiden kautta voi toimia vapaaehtoisena iäkkään ulkoiluystävänä tai nuorten vertaisohjaajana. 

Uimahallin aukioloaikoihin tulee elokuussa muutoksia – aukiolon kokonaistuntimäärä pysyy ennallaan

Nokian uimahalli avautuu kesän huoltotauon jälkeen yleisölle 15.8., mutta elokuun viikonloput ovat vielä suljettuja. Hallin viikoittainen huoltoaamupäivä siirtyy elokuusta alkaen tiistaista maanantaille. Lisäksi lipunmyynti avautuu tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 7.00 eli tuntia myöhemmin kuin aiemmin. Uimaan pääsee kuitenkin omatoimisesti ennakkoon ladatuilla korteilla klo 6.00 lähtien.

Kirjasto- ja kulttuuritalo Virran odotetut nimikkokassit nyt myynnissä

Saimme myyntiin rajoitetun erän kirjasto- ja kulttuuritalon nimikkokasseja. Ekologisessa kangaskassissa kuljetat näppärästi kirjastokirjat, pienet ostokset tai vaikkapa retkieväät. Tyylikäs konepestävä kassi on valmistettu kestävästä kierrätyspuuvillasta. Kirjasto- ja kulttuuritalo Virran nimikkokassin voit hankkia omaksi talon 2. kerroksen infotiskistä 7 euron hintaan.