Jätteitä noudetaan jatkossa yhä useamman asuinkiinteistön pihalta

Alueellinen jätehuoltolautakunta on päättänyt 7.2.2024, että kiinteistökohtaisen jätekeräyksen alue laajenee Pirkanmaan Jätehuollon toimialueella vuosina 2024–2029. Myös Nokian alueella moni aluejätepisteen käyttäjä saa siirtymäajan jälkeen omalle kiinteistölleen oma sekajäteastia tai naapurien kanssa yhteisen jäteastia eli kimppa-astia.

Nokian palloiluareena saa 150 pallosta koostuvan pysyvän taideteoksen

Syyskuussa 2024 valmistuvan Nokian palloiluareenan julkisivuun tulee kohoamaan taideteos, joka kuvaa rakennuksen ydintoimintaa laajasti ja mielenkiintoisesti. Tamperelaisen kuvanveistäjän ja ympäristötaiteilijan Jaakko Himasen teos Palloilo (Ball Frenzy) on suunniteltu palloiluareenan julkisivun kulmaukseen Kankaantaankadun puolelle.

Kulttuuripaneeli-tilaisuus to 1.2. klo 18: aiheena taide, rakentaminen ja kulttuuriperintö

Nyt on aika avata suu ja ideoida, haaveilla ja visioida yhdessä muiden kaupunkilaisten kanssa, miten taide, rakentaminen ja kulttuuriperintö näkyy tai pitäisi näkyä kaupunkiympäristössä. Paneelikeskustelun juontaa nokialainen toimittaja ja kirjailija Minna Ala-Heikkilä. Panelisteina keskustelemassa taiteen, rakentamisen, kaavoituksen ja kulttuuriperinnön ammattilaisia.