Nuorten yritysideakilpailu Nokian Bisneskisa alkaa


Nokialla järjestetään nuorille suunnattu yritysideakilpailu, Nokian bisneskisa. Bisneskisa järjestetään Nokian yläkouluille ja toiselle asteelle 5.2 - 5.3.2024. Bisneskisa on Nokian kaupungin, Nokian Yrittäjien sekä Pirkanmaan Yrittäjien järjestämä kilpailu, jonka tavoitteena on synnyttää paikkakunnalle uutta yrittäjyyttä ja lisätä nuorten innostusta yrittäjyyteen.

Kuinka kilpailu etenee

Nokian bisneskisa on paikallisesti järjestetty yritysideakilpailu, johon voi osallistua 13 – 20 vuotiaita nuoria Nokian yläkouluista, lukiosta sekä ammatillisesta koulutuksesta. Opiskelija voi osallistua kisaan joko yksin tai tiimissä. Ideasarjaan voit esimerkiksi osallistua oman kaveriporukan kanssa!

  • Bisneskisassa osallistujien tehtävä on kehittää toteuttamiskelpoinen yritysidea.
  • Kisaan opiskelija voi osallistua joko yksin tai tiimissä.
  • Bisneskisassa voi kilpailla uudella idealla tai tuunata toiminnassa olevan yrityksen palvelua tai tuotetta.
  • Yritysideat lähetetään sähköisellä lomakkeella, jonne voi liittää kirjallisen yrityskuvauksen sekä itse tuotetun lyhyen videon.

Parhaat ideat palkitaan

Oman yritystoiminnan ideointi ja aloittaminen vaatii rohkeutta. Kilpailun avulla voit vapaasti ideoida, olisiko omasta ideasta toteutukseen. Yritysideakilpailun tarkempiin ohjeisiin voit tutustua Bisneskisan verkkosivujen kautta. Sivuilta löytyy mm. Bisneskisa-opasvihko, joka auttaa ideoinnin alkuun. Sivuilta löytyvän lomakkeen kautta voit myös palauttaa yritysideat, viimeinen palautuspäivä on 5.3.2024.

Tuomaristo valitsee hakemusten perusteella kuusi parasta yritysideaa haastatteluun, joista kolme parasta palkitaan rahapalkinnoin kilpailun finaalissa 15.3.2024.

Bisneskisan työryhmältä voi myös kysellä vinkkejä ja apua ideoinnin avuksi. Voit tulla meitä tapaamaan myös Silta-kampuksen työpaikkatorille. Nyt rohkeasti ideoimaan!

Lisätietoja kilpailusta:

Tiina Rinne-Järvensivu, yrityskoordinaattori
tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi
p. 050 35 18210