Nokian kaupungin liikuntapalvelut hakee ohjauspalveluita liikuntaryhmiin kaudelle 2022-2023


Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää terveysliikuntaa työikäisille, ikääntyneille sekä perheille. Osa liikuntaryhmistä toteutetaan ostopalveluina yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Jätä tarjouksesi 6.6.2022 klo 15.00 mennessä.

Liikunnanohjauspalveluiden järjestämisestä kiinnostuneet jättävät kirjallisen tarjouksen 6.6.2022 klo 15.00 mennessä. Tarjouksesta tulee käydä ilmi ohjauspalvelua tarjoavan tahon ja ohjaajien kokemus sekä soveltuvuus (koulutus) kyseisen ryhmän ohjaamiseen. Palveluntarjoaja vastaa ohjauksen suunnittelusta, ohjaamisesta ja sijaisjärjestelyistä.

Nokian kaupungin liikuntapalvelut pidättää oikeuden aikataulujen/ryhmien muutoksiin ja tarjouksien hylkäämiseen, siinä tapauksessa, että päättää järjestää liikunnanohjauksen itse tai ilmoittautumisia kyseiseen ryhmään ei tule riittävästi. Myös osa-tarjous hyväksytään. Tarjoukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen vapaa-aikakeskus@nokiankaupunki.fi tai Nokian kaupunki, Vapaa-aikapalvelut, Välikatu 11, 37100 Nokia. Tarjoushinnat tulee ilmoittaa verottomina ja tuntikorvauksen mukaisesti. Tarjouksen on oltava voimassa kaksi kuukautta tarjouksen jättämisestä.

Lisätiedot haettavista ohjauspalveluista sivun oikeasta reunasta löytyvästä tarjouspyyntöliitteestä tai annetuista yhteystiedoista.