Kesätyöntekijäksi

Hei nuori, tule kesätöihin Nokian kaupungille!

Tarjoamme kesällä 2024 noin 50 kesätyö- ja harjoittelupaikkaa. Lisäksi tarjolla on 27 Tutustu ja tienaa -kesäharjoittelupaikkaa 15–17-vuotiaille.

Kesätyöpaikat ja Tutustu ja tienaa -paikat olivat haettavana 5.2.-1.3.2024. Valinnoista ilmoitetaan maaliskuun aikana.

Kesätyö- ja harjoittelupaikat

 

Voit hakea kesätöitä erilaisiin tehtäviin, esimerkiksi päiväkotiavustajaksi, puistotyöntekijäksi, liikuntapaikkojen hoitajaksi uimarannalle tai oppaaksi kotiseutumuseoon. Monissa kesätyöpaikoissamme ei tarvita aiempaa kokemusta. Saat työhön perehdytyksen kesätyön alkaessa. Osaan kesätöistä edellytetään 16 tai 18 vuoden ikää, alan opintoja tai ajokorttia. Sinun tulee olla täyttänyt tehtävään vaadittava ikä ennen työsuhteen alkua.

 

Tutustu ja tienaa kunta-alalla -kesäharjoittelupaikat

 

Tarjoamme Tutustu ja tienaa -kesäharjoittelupaikkoja nokialaisille peruskoululaisille, lukiolaisille tai TUVA-koulutusta käyville nuorille, joilla ei ole aikaisempaa työkokemusta. Työsuhde kestää kaksi viikkoa ja työaika on 30 tuntia viikossa. Harjoittelupaikkoja on ateria- ja siivouspalveluissa, hallintopalveluissa, henkilöstöpalveluissa, kirjasto- ja kulttuuripalveluissa sekä liikuntapaikkojen ylläpidossa.

 

Minkälaista on työskennellä Nokian kaupungilla?

 

Työntekijät viihtyvät Nokian kaupungilla mainiosti. Monen työntekijämme mielestä työilmapiiri on hyvä ja eri kyselyissä työyhteisö saa parhaat arvosanat. 80 % työntekijöistä suosittelisi Nokian kaupunkia työnantajana.

Kesätyöntekijöiltä olemme saaneet esimerkiksi tällaisia palautteita:

”Päivät töissä lasten kanssa olivat hauskoja ja monipuolisia.”

”Olen viihtynyt hyvin Nokian kaupungilla kesätöissä. Tietenkin on mukava lisä, että rantavalvojana saa työskennellä ulkona koko kesän.”

”Kesätyö kaupungintalolla oli monipuolista, mukavaa ja hyödyllistä tulevaisuuttakin ajatellen. Olisin täysin valmis tulemaan tänne uudestaankin, sillä työ, ihmiset ja ympäristö olivat kaikki mieluisia.”