Sosiaalipalveluiden asiakastietojärjestelmä uudistuu

Nokian kaupungin sosiaalipalveluissa otetaan 1.1.2022 käyttöön uusi asiakastietojärjestelmä, mikä saattaa aiheuttaa viivästystä palveluissa ja päätöksenteossa alkuvuodesta. Muutos koskettaa lapsiperheiden ja työikäisten sosiaalipalveluita, vammaispalveluita sekä päihdepalveluita. Pahoittelemme muutoksesta asiakkaille aiheutuvaa haittaa.

Ulkoilun ilo kuuluu kaikille!

Minulle ulkoilu merkitsee vapautta, raikkautta, suomalaisuutta, eri vuodenaikojen tutkiskelua, laatuaikaa koiran kanssa, valokuvaushetkeä, luonnosta nauttimista ja usein myös ystävien tai perheen kanssa oleilua. Mitä ulkoilu sinulle merkitsee?
Kaikki ikääntyneet eivät yksin uskolla tai pysty lähtemään ulos ja sen vuoksi tarvittaisiin ulkoiluystäviä, läheisiä ja avuliasta naapuria -jonka kanssa lähteä ulos. Ikäinstituutin Vie vanhus ulos -kampanja edistää niiden ikäihmisten ulkoilua, jotka tarvitsevat siihen apua ja seuraa, kuten myös paikallinen Nokian Ulkoiluystävä -toiminta. Vuoden 2020 Vie vanhus ulos -kampanjaa vietetään 9.9.-9.10., lähde sinäkin mukaan parantamaan iäkkäiden hyvinvointia ja elämänlaatua!

Koronavirus: Ikäihmisille tietoa ja ohjeita kirjeitse kotiin

Nokian kaupunki lähestyy yli 70-vuotiaita nokialaisia kotiin postitettavalla kirjeellä, jossa kerrotaan toimintaohjeita sekä tiedotetaan kaupungin palveluista koronapandemian aikana. Kirje lähetettiin perjantaina 3.4.2020 noin 3800 nokialaistalouteen.