Taidetila Raamin syyskauden aloittaa nokialaisen Katri Monosen Kasvien uni

Kasvien uni -näyttelyssä on esillä taiteilijan teoksia vuosilta 2021–2023. Mononen hyödyntää teoksissaan useita tekniikoita, kuten akryyli- ja öljyvärejä, spraymaaleja, kollaasia sekä kolmiulotteista, laajennettua maalausta. Näyttelyn teokset nivoutuvat kasviteeman ympärille.

Suvi Malekin Päättymätön vaellus -näyttely avautuu Raamissa 18.11.2022

Nokian kaupunki ja Pirkkalan kunta täyttivät 100 vuotta tänä vuonna. Yhteinen historiamme on alkanut kuitenkin jo satoja vuosia aiemmin. Taiteilija Suvi Malek tarkastelee Päättymätön vaellus – narratiiveja Birkalasta eri vuosisadoilta -näyttelyssään tätä historiallista jatkumoa, sen kuuluisia ja vähemmän kuuluisia legendoja, tarinoita ja tapahtumia. Näyttely on taidenäyttely, jossa menneisyyttä tarkastellaan paikallishistoriallisesti. Taiteilijan näkökulma on ihmisläheinen, inhimillinen. Mitä olimme ennen, sitä olemme myös nyt. Mitä menneisyys kertoo meistä ja osaammeko ottaa historiasta koskaan opiksemme?

Kuvanveistäjä Mauno Kiviojan näyttely avautuu Raamissa

MAUNO KIVIOJA
17.1.–19.2.2022
Taidetila Raami, Kirjasto ja kulttuuritalo Virta

Nokialaisen, tunnetun ja rakastetun kuvanveistäjän ja taiteilijan Mauno Kiviojan (1941–2018) odotettu muistonäyttely avautuu Kirjasto- ja kulttuuritalo Virran taidetila Raamissa 17.1.2022.