Hyvinvoiva nokialainen -verkkosivu on julkaistu

Kaipaatko vinkkejä arjen hyvinvointiin? Onko mielessäsi elintapoja koskevia kysymyksiä, mutta et tiedä mistä lähteä etsimään vastauksia? Näihin ja muita omaa hyvinvointiasi koskeviin kysymyksiin voit saada apua kaupungin uusilta Hyvinvoiva nokialainen -nettisivuilta.

Mielen hyvinvointi ja tukea päihdeongelmiin

Tälle sivulle on kerätty tietoa tukemaan niissä elämäntilanteissa, joissa oma tai läheisten mielen hyvinvoinnin ongelmat, päihteidenkäyttö tai raha- ja digipeliongelmat askarruttavat. Alta löydät linkkejä kunnan järjestämiin palveluihin sekä netistä löytyviin tietolähteisiin ja tukipalveluihin.

Terveysneuvonta

Mikä on aikuisneuvola?  Aikuisneuvolan tavoitteena on aikuisväestön terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen sekä sairauksien ehkäisy. Aikuisneuvolasta saat mm. seuraavia palveluja:  Rokotukset  Kausi-influenssarokotukset: influenssarokotuksia annetaan erityisryhmille maksutta. Influenssarokotuksia annetaan myös sairaanhoitajien normaalien vastaanottokäyntien yhteydessä, sekä kotihoidossa että asumispalveluyksiköissä. Katso lisätietoja syys-talvikauden 2021-2022 influenssarokotuksista.  Kansallisen rokotusohjelman…

Maksuttomat Perhe Liik-Kiss ryhmät kokoontuvat taas!

Vihdoin voidaan käynnistellä taas maksuttomia ja kaikille avoimia perheliikuntaryhmiä ohjatusti. Tarjonnassa tänä syksynä perhesirkusta ja koko perheen palloilukoulua. Tulethan paikalle vain terveenä!

Lukukoiratoiminta starttaa 21.9

Iloisia uutisia!
Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virtassa on pian taas hännän huisketta ja täpinää! Lukukoiratoiminta starttaa viikolla 38 ti 21.9, jolloin lukukoirailuvastuussa on iki ihana Nekku.