Perheiden Nokia äänestettiin uuden sivuston nimeksi

Nokian perhekeskusverkosto kehittää uutta nettisivustoa, jolta lapsiperheet voivat löytää vinkkejä arkeen, harrastuksia ja tapahtumia, tietoa paikallisista palveluista sekä tukea vaikeisiin tilanteisiin. Sivuston tavoitteena on helpottaa tavallisen lapsiperheen arkea ja koota paikalliset palvelut yhteen paikkaan.

Kerro mielipiteesi lapsiperheiden kohtaamispaikoista

Nokian perhekeskusverkosto järjestää lapsiperheille kohtaamispaikkatoimintaa. Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa toiminnan sisältöön ja kohtaamispaikkojen sijaintiin jatkossa. Vastaaminen vie aikaa muutaman minuutin ja vastaajien kesken arvotaan pieniä yllätyspalkintoja. Kyselyyn voit vastata 16.5.-5.6.2022 välisenä aikana.

Kerro mielipiteesi Nokian sähköisen perhekeskuksen nettisivuista

Haluaisitko tukiperheeksi tai tukihenkilöksi?

Nokian kaupunki järjestää tukiperhe- ja tukihenkilökoulutusta uusille ja jo toiminnassa mukana oleville vapaaehtoisille tukiperheille ja -henkilöille. Koulutuksessa käydään läpi tukitoiminnan perusasioita: mikä on tukiperhe/-henkilö, kuka voi ryhtyä vapaaehtoiseksi ja mitä tukiperheenä tai tukihenkilönä toimiminen käytännössä tarkoittaa.