Oikaisu uutiseen: Koskenmäen äänestysalueen vaalipäivän äänestyspaikka on Emäkosken koulu

Tiedotimme aikaisemmin, että Koskenmäen äänestysalueen (006) äänioikeusilmoituksissa olisi ollut ilmoitettuna virheellinen äänestyspaikka. Kyse oli yksittäisestä väärinkäsityksestä ja asia on nyt oikaistu. Koskenmäen äänestysalueen äänestyspaikka vaalipäivänä sunnuntaina 2.4.2023 on Emäkosken koulu, Ruskeepäänkatu 30. Äänestyspaikka on avoinna klo 9-20.

Nokialla ennakkoon äänesti 11 186 äänestäjää – Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 2.4.

Eduskuntavaalien varsinainen vaalipäivänä on sunnuntaina 2.4.2023. Äänestyspaikat ovat avoinna kello 9–20. Vaalipäivänä äänioikeutettu saa äänestää vain siinä äänestyspaikassa, joka on merkitty hänen kohdalleen äänioikeusrekisteriin. Vaalipäivän äänestyspaikan voi tarkistaa äänestäjälle ennen vaaleja postitse tai sähköisesti Suomi.fi Viestit-palvelussa lähetetystä äänioikeusilmoituksesta. Nokialla kaksi…

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys alkaa ke 22.3.

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 22.3. ja päättyy tiistaina 28.3. Ennakkoäänestys kestää viikon. Äänioikeutetut voivat äänestää ennakkoon missä tahansa yleisessä ennakkoäänestyspaikassa kotimaassa tai ulkomailla. Äänestäjällä tulee olla mukana henkilöllisyystodistus.