Taidetila Raamin näyttelyaikahaku avoinna vuodelle 2024


Näyttelykalenteri koostetaan hakemusten perusteella ja etusijalla ovat taiteen eri alojen ammattilaiset sekä ammatillisesti tuotetut kulttuurihistorialliset näyttelyt. Tilasta ei peritä vuokraa ja Kuvasto ry:n jäsenille maksetaan näyttelykorvaukset.

Taidetila Raami on 113m2:n vaihtuvien näyttelyiden tila kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa Nokialla aivan Tampereen kupeessa. Tavoitteena on tehdä tunnetuksi taiteen ajankohtaisia ilmiöitä sekä tarjota monipuolista, laadukasta ja pääsymaksutonta näyttelyohjelmistoa yleisölle. Näyttelyaikaa haetaan avoimella haulla, vuoden 2024 näyttelyitä koskien hakuaika päättyy 31.3.2023 klo 12.

Vuosittain Raamissa on noin 7 näyttelyä, joista kesäkauden näyttely on ajallisesti pidempi. Taidetilojen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Virran työpajatilat sekä laadukkaalla tekniikalla varustettu Hiomo-sali lisäävät vaihtoehtoja järjestää tapahtumia ja toimintaa näyttelyiden yhteyteen. Raamin näyttelyohjelmaa koordinoi Nokian kaupungin kulttuuripalvelut.

Näyttelyaikaa haetaan sähköisellä lomakkeella. Hakulomake on avoinna koko vuoden, haku koskien vuotta 2024 päättyy 31.3.2023 klo 12.

Lisätietoa taidetila Raamista alla:

Taidetila Raami
Näyttelyn järjestämisestä Raamissa
#virtanokia #taidetilaraami