Alakoulujen välisen Talent- kilpailun voittaja

Messut Nokialla -tapahtumassa lauantaina 18.5. järjestettiin Lasten parlamentin Talent -kilpailun finaali, jossa kilpaili viisi finalistia. Saimme nähdä upeita esityksiä: tanssia, akrobatiaa, voimistelua, laulua sekä taikuutta!

Seuraparlamenttityöhön muutoksia kulttuuritoimijoiden ja nuorisotyön osalta, liikuntaseuraparlamentti jatkaa

Seuraparlamentit ovat olleet osa Nokian kaupungin yhteistyörakennetta järjestöjen kanssa. Toimintaa on arvioitu edellisellä kaudella, ja erityisesti kulttuuri- ja kansalaistoiminnan osalta oli tarpeen tehdä muutoksia. Hyvinvointi- ja vapaa-aikajaoston 18.3. päätöksellä kulttuuri- ja kansalaistoiminnan seuraparlamenttityöskentelystä siirrytään avoimeen taide- ja kulttuuritoimijoiden verkostotoimintaan sekä nuorisotyön verkostotoimintaan. Liikuntaseuraparlamentin toiminta jatkuu aiemman kaltaisena.

Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea

Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.