Kirjasto- ja kulttuuritalo Virran odotetut nimikkokassit nyt myynnissä

Saimme myyntiin rajoitetun erän kirjasto- ja kulttuuritalon nimikkokasseja. Ekologisessa kangaskassissa kuljetat näppärästi kirjastokirjat, pienet ostokset tai vaikkapa retkieväät. Tyylikäs konepestävä kassi on valmistettu kestävästä kierrätyspuuvillasta. Kirjasto- ja kulttuuritalo Virran nimikkokassin voit hankkia omaksi talon 2. kerroksen infotiskistä 7 euron hintaan.

Nokian keskustaan katumaalaukset juhlistamaan satavuotiasta Nansoa

Nokian kaupunki teettää Nokian keskustaan Härkitielle ja Välikadulle katumaalaukset Nanson rakastetuista kuoseista. Katumaalaukset tuovat iloa ja elämyksiä kaupunkilaisille ja matkailijoille sekä nostavat esille kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa kesän ajan esillä olevaa Nanso 100 vuotta -juhlanäyttelyä.

Kirjamarkkinoilla lähes 900 kävijää – Virran kesä jatkuu Nanso 100 vuotta -juhlanäyttelyllä

Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa vietettiin keskiviikkona 1.6. talon 2 -vuotissyntymäpäiviä. Kirjamarkkinat houkuttelivat liikkeelle lähes 900 kävijää. Vilkkaan aamupäivän aikana yleisöä ilahduttivat Kankaantaan koulun musiikkiluokkien 3 C -luokan oppilaat. Iltapäivällä lavalla esiteltiin asiantuntijahaastatteluin talon monipuolisia palveluita, kuten Kennelliiton Lukukoiratoimintaa, nuorten…

Tilojen kokeileva käyttö jatkuu Taidetalolla

Nokian Taidetalolla jatketaan kokeilua, jossa vapaa-aikapalvelujen hallinnoima tila annetaan kansalaistoiminnan omaehtoiseen ja kokeilevaan käyttöön. Tilasta ei toistaiseksi peritä vuokraa, ja se on laajasti nokialaisten kansalaistoimintaa järjestävien yhdistysten käytettävissä asukkaille tarkoitettuun toimintaan 6.6. alkaen. Kokeilusta vastaa kulttuuri- ja kansalaistoiminnan seuraparlamentti, joka kehittää toimintamallia yhdessä kaupungin kanssa.