Tajunnan virta -näyttelyssä kattava otanta Nokian Kuvataiteilijat ry:n jäsenten tuotannosta


Taidetila Raamissa on esillä virkistäviä värejä ja mielenkiintoisia muotoja keskellä pimenevää syksyä. Nokian Kuvataiteilijat ry:n vuosinäyttelyssä nähdään kattava otanta jäsenten uniikeista teoksista. Jurynä on toiminut kuvataiteilija, taiteen maisteri Outi Aho. Näyttely avautuu kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa keskiviikkona 6.10. ja siihen on vapaa pääsy.

Nokian Kuvataiteilijat ry:n 63. vuosinäyttelyn jurynä toimi kuvataiteilija, taiteen maisteri Outi Aho. Hän kertoo tehtävästään ja näyttelystä: ”Olen rakentanut näyttelytilaan monimuotoisen kokonaisuuden, joka käsittelee näyttelyn teemaa ”tajunnan virta” eri näkökulmista. Tärkeätä oli myös, että valitut teokset muodostavat yhdessä näyttelytilaan mielenkiintoisen visuaalisen kokonaisuuden. Näyttelyä oli mukava juryttää, koska mielenkiintoiset aiheet ja laadukkaat teokset antoivat hyvän pohjan. Katsojalle näyttely avaa oven nokialaiseen mielenmaisemaan.”

Vuonna 1958 perustettu Nokian Kuvataiteilijat ry on paikallinen vireä ja perinteikäs taideyhdistys, joka kokoaa kuvataiteen ammattilaiset ja harrastajat yhteen sekä toimii kuvataiteiden edistäjänä. Tajunnan virta -näyttelyssä on esillä teoksia 22 eri taiteilijalta.

Tajunnan virta
Taidetila Raami, Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virta (1.krs)
6.10. – 13.11.2021
ma – pe 9 – 20, la 9 – 15
Poikkeavat aukioloajat:
pe 5.11. klo 9 – 15
Pyhäinpäivä la 6.11. suljettu

Kuvassa Jaana Pärssisen akvarelli Elämä kantaa