Nuorisopassi on auki – lataa sovellus ja löydä uutta tekemistä!


Nuorisopassi on auennut kaikille 1.-9.-luokkalaisille Nokialla. Löydä kaupungin järjestämät lasten ja nuorten tapahtumat ja harrastustarjonta puhelimesta ja hyödynnä edut: kokeile ilmaiseksi esim. nyrkkeilyä, golfia, sähkökitaran soittamista, parkouria, tanssia, jääkiekkoa, voimistelua, futista ja salibandya. Lataa sovellus ja katso lisää!

kuva nuorisopassista puhelimesta

Nuorisopassista löytyy mm. maksuttomat matalan kynnyksen Liike- ja PuuHakalenterin tunnit, lasten ja nuorten tapahtumia sekä ilmaisia kokeilukertoja, etuja ja alennuksia. Kokeile matalalla kynnyksellä uutta ja löydä mielekästä vapaa-ajan tekemistä!

Mukana yhteistyössä ovat mm. Boxing Club Nokia, FC Nokia, Hockey Club Nokia, Musiikkikoulu Josette Tuomisto, Nokian Palloseura Salibandy, Nokian Pyry, Nokia River Golf, Tanssiseura Swing Team ja Vauhtikettu.

Miten saan Nuorisopassin käyttöön?

  1. Varmista, että huoltajasi on täpännyt Wilmassa oppilasilmoituslomakkeessa Nuorisopassin lupa -kohdan (tämän voi käydä jälkikäteen muuttamassa, jos täppä on unohtunut)
  2. Lataa Nuorisopassi puhelimen sovelluskaupasta
  3. Kirjaudu sovellukseen samoilla tunnuksilla, joilla kirjaudut koulussa tietokoneelle
  4. Näe harrastustarjonta ja käytä etuja!

Katso lisää: YouTube-videolta tai Nuorisopassin omilta sivuilta.

Paikallinen toimija – tule mukaan aktivoimaan lasten ja nuorten vapaa-aikaa!

Tarjoa harrastamiseen tai vapaa-aikaan liittyviä etuja sähköpostitse nuorisopassi@nokia.fi tai ole yhteydessä Maria Pulkkiseen. Etuina esim. maksuton harrastuskokeilukerta, sisäänpääsy tapahtumaan, alennus kurssista yms.

 

Nuorisopassin yhteyshenkilö:
Maria Pulkkinen
Projektikoordinaattori
p. 041 730 1534
maria.pulkkinen@lempaala.fi