Nokian Viinikanniemen rantamaisemista viimeinen omakotitontti myyntiin elokuussa


Nokian kaupunki myy Viinikanniemen uudelta asuinalueelta viimeisen vapaan omakotitontin. Tontti myydään avoimella huutokaupalla ilman pohjahintaa Huutokaupat.com-myyntipalvelussa 18.8.-8.9.2023.

Viinikanniemen saarimainen alue rajoittuu Pyhäjärveen.

Viinikanniemen omakotitontti sijaitsee saarimaisen alueen keskellä ja sen rakennuspaikka on suunniteltu niin, että omakotitalosta aukeavat näkymät Pyhäjärvelle. Tontin pinta-ala on 766 m² ja rakennusoikeus 210 m². Tontin myyntiehdot ovat nähtävissä Huutokaupat.com-palvelussa huutokaupan käynnistyessä.

– Elokuussa myyntiin tuleva Viinikanniemen omakotitontti myydään kaupunginhallituksen päättämien luovutusehtojen mukaisesti kolmannella tarjouskilpailukierroksella ilman pohjahintaa. Huutokaupassa tontille ei aseteta pohjahintaa, vaan tontti luovutetaan korkeimman ostotarjouksen tehneelle, kertoo tonttipäällikkö Harri Järvenpää.

Viinikanniemen omakotitontti on heti rakennettavissa ja sille tulee rakentaa omakotitalo kolmen vuoden kuluessa tontin omistusoikeuden siirtymisestä. Rakentamisessa on huomioitava muun muassa yhdenmukaiset julkisivuvärit ja -materiaalit.

Järvenpään mukaan Viinikanniemen asuinalueelta on myyty aiemmin 29 omakotitonttia ja useimmilla tonteilla rakennustyöt ovat käynnissä. Nyt huutokaupattavaan tonttiin on mahdollista tutustua itsenäisesti ja se on merkitty maastoon kyltein sekä puupaaluin. Muilla Viinikanniemen tonteilla kulkua tulee välttää, sillä ne ovat siirtyneet yksityiseen omistukseen.

Lisätiedot:
Harri Järvenpää, tonttipäällikkö, p. 044 486 0976
Arto Heikkinen, tontti-insinööri, p. 050 395 8763