Maksuttomat Perhe Liik-Kiss ryhmät kokoontuvat taas!

Vihdoin voidaan käynnistellä taas maksuttomia ja kaikille avoimia perheliikuntaryhmiä ohjatusti. Tarjonnassa tänä syksynä perhesirkusta ja koko perheen palloilukoulua. Tulethan paikalle vain terveenä!

lapset leikkii palloilla

Ryhmien toimintakausi: 6.9.-5.12.2021 (ei viikolla 42), tarkista lisätiedot ryhmien paikoista ja kellonajoista: Perhe Liik-Kiss ryhmät. Huomioithan, että mikäli olet katsonut vanhaa paperista versiota Ohjatut liikuntaryhmät kalenterista (oli jaossa esim. Harrastustorilla) – perheliikuntaryhmien osalta tähän on tullut muutoksia; Päivitetty Ohjatut liikuntaryhmät -kalenteri. Päivitettyjä kalentereita on jaossa tulostettuna myös uimahallin kahviossa sekä kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa.

Perhe Liik-Kiss ryhmiin ei vaadita ennakkoilmoittautumista, mutta osallistujien tiedot kerätään paikanpäällä. Ryhmiin voi osallistua koko perheellä, toiminta sopii monen eri-ikäisille. Toivomuksemme on, että aikuiset käyttäisivät kasvomaksia myös ryhmässä liikkuessa. Pidettehän myös mahdollisuuksien mukaan turvavälin muihin perheisiin liikkuessanne.