Itsenäisyyspäivä Nokialla

Itsenäisyyspäivää vietetään Nokialla maanantaina 6.12. kunniakäynneillä ja kaikille avoimessa juhlassa Kerholassa. Tilaisuudet järjestetään koronaturvallisesti.

Kerholassa järjestettävässä kaupungin itsenäisyyspäivän juhlassa ei käytetä koronapassia. Juhlaan tulee ilmoittautua ennakkoon, sillä koronatilanteen vuoksi juhlaan voidaan ottaa enintään 100 osallistujaa.

Sininen hetki lumisella tiellä

Päivitetty 1.12.2021: Lisätty linkki juhlan järjestelyjä koskevaan tiedotteeseen.

Itsenäisyyspäivän ohjelma Nokialla maanantaina 6.12.2021

klo 10 Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus

Nokian kirkko, Pirkkalaistie 22
Muistohetki Nokian kirkon sankarihaudoilla jumalanpalveluksen jälkeen:
Nokian kaupungin tervehdyspuhe, Jari Haapaniemi, kaupunginhallituksen puheenjohtaja
Kuorolaulua: nokialaisten mieskuorojen yhdistetty kuoro, johtaa Elina Koivula
Seppeleiden lasku sankarihaudoilla ja vakaumuksensa puolesta kaatuneiden muistomerkeillä.
Muistohetken yhteydessä järjestetään lippurintama.

klo 10 Messu Tottijärven kirkossa

Karukantie 4, Tottijärvi
Messun jälkeen kunniakäynti sankarihaudoilla ja vakaumuksensa puolesta kaatuneiden muistomerkillä.

klo 12 Messu Suoniemen kirkossa

Suoniementie 549, Sarkola

klo 12 – 14 Nokian kaupungin itsenäisyyspäivän juhla

Kerhola, Souranderintie 13
Kaikille avoin, yhteinen itsenäisyyspäivän juhla. Koronatilanteen vuoksi juhlaan voidaan ottaa rajallinen määrä yleisöä, joten siihen tulee ilmoittautua etukäteen verkossa lyyti.in/itsenaisyyspaivanjuhla tai puhelimitse p. 03 5652 0100 / Nokian kaupungin vapaa-aikapalvelut.

• Juhlapuhe Marko Asell, kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja
  • Nokian kaupungin kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalkintojen sekä vuoden vapaaehtoistoimija -palkinnon luovuttaminen: Kari Mustalahti, vapaa-aikajaoston puheenjohtaja
  • Musiikkia: Pirkan opiston oppilaat ja opettajat
  • Tilaisuus päättyy kahvitarjoiluun (pöytiintarjoilu)

Tumma puku ja kunniamerkit.

Tilaisuuksissa on vahva suositus kasvomaskien käytöstä sekä hyvästä käsihygieniasta. Oireisena tilaisuuksiin ei saa osallistua.

Tilaisuudet järjestetään Nokian kaupungin, Nokian seurakunnan, veteraani- ja reserviläisjärjestöjen sekä Pirkan opiston yhteistyönä.

Koronatilanteen tai -ohjeistuksen muuttuessa myös muutokset ohjelmassa ovat mahdollisia.