Tampereen Diabetesyhdistys ry

Tampereen Diabetesyhdistys toimii Nokialla aktiivisesti. Yhdistys järjestää keväällä ja syksyllä kaikille avoimia yleisöluentoja diabeteksen ehkäisyyn ja hoitoon sekä terveyden edistämiseen liittyvistä ajankohtaisista aiheista yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Yhdistys on mukana paikallisissa tapahtumissa ja järjestämme yksittäisiä tapahtumia yhteistyössä muiden yhdistysten ja toimijoiden kanssa. Maailman diabetespäivän aikoihin yhdistys järjestää diabetestapahtumia mm. apteekeissa ja terveysasemilla.
Nokian diabeteskerho kokoontuu joka kuukauden toinen tiistai klo 13.00 SPR:n tiloissa (Pirkkalaistori 1). Kerho on tarkoitettu tyypin 2 diabeetikoille, riskiryhmässä oleville sekä heidän läheisilleen.
Tyypin 1 diabeetikoiden ryhmä kokoontuu joka kuukauden toinen torstai klo 18.00 SPR:n tiloissa (Pirkkalaistori 1). Ryhmä on avoin naisille ja miehille, kauan sairastaneille sekä vastasairastuneille.
Yhdistyksen diabetestietoiskut ja yhdistyksen toiminnan esittelyt Hyvinvointikioskilla joka kuukauden ensimmäinen maanantai klo 11.00-14.00.

Yhteystiedot

Lähteenkatu 2-4

33500

Tampere

Yhteyshenkilö:
Pia Nykänen
045 358 2505
Takaisin yhdistys- ja järjestöhakemistoon