Nokian A-Kilta ry

Nokian A-Kilta on itsenäinen, rekisteröity yhdistys, joka tarjoaa päihdetoipujille vertaistukea ja toimintaa. Kiltamme tarjoaa myös päihdetoipujien kokemusasiantuntemusta paikalliseen päihdealan yhteistyöhön.
Toimintamme on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta. Mukaan toimintaa ovat tervetulleita kaikki päihdetoipujat, heidän läheisensä sekä päihdetoipumisen edistämisestä kiinnostuneet henkilöt ja yhteisöt.
Yrittäjäkatu 24 toinen kerros
+358456789678
+ Näytä kaikki tiedot
Pekka Nykänen siht.
+358456789678

Kuloveden Kylät ry

Kuloveden Kylät ry on Nokian Kauniaisten, Kuljun, Pakkalan ja Urmian alueella toimiva kyläyhdistys.

”Kylillä” tarkoitetaan melko laajaa aluetta, joka koostuu Kuljun, Kauniaisen, Urmian ja Pakkalan alueista. Alue on syntynyt alkujaan Kuljun ja Kauniaisten kartanoiden myötä ja on edelleen kartanoistaan tunnettu. Kylät sijaitsevat Hämeenkyrön ja Sastamalan rajalla ja ovat maaseututyyppinen jatke Siurolle. Etelässä rajana on Kulovesi ja koillisessa Jokistenjärvi. Kuloveden Kylät ry:n tarkoituksena on edistää toimialueellaan vakituisesti ja väliaikaisesti asuvien asukkaiden sekä yhteisöjen yhteistä ja yleistä hyvinvointia, edistää asumisviihtyvyyttä ja toimia kyläläisten yhdyssiteenä sekä vaalia alueen kulttuuriperintöä ja maisema-arvoja.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kyläläisille erilaista virkistystoimintaa sekä ajaa kyläläisten etuja eri viranomaistahoissa tekemällä esityksiä ja aloitteita.
Jumesniementie 716
0456794883
+ Näytä kaikki tiedot
Kaisa Hautakoski
0456794883

Esteetön taide ja kulttuuri ry

Esteetön taide ja kulttuuri ry on vuodesta 2011, perustamisestaan lähtien, toteuttanut saavutettavuutta parantavia hankkeita ja yhteisöllisyyttä vahvistavaa toimintaa Pirkanmaalla ja kansainvälisesti taide- ja kulttuuri kärkenä. Yhdistyksen toiminta perustuu siihen näkemykseen, että yhteiskunnan palvelut myös kulttuurin kentässä eivät ole kaikille tasavertaiset. Usein tietämättömyys luo tilanteita, jotka vahvistavat eriarvoisuutta ja syrjintää. Kulttuuri kuuluu lainsäädäntömme mukaan kaikille niin tekijöinä kuin kokijoina.

Yhdistys pyrkii rikkomaan asenteellisia käsityksiä erilaisuudesta ja toiminnallaan edesauttamaan kulttuurisen moninaisuuden ja yhdenvertaisuuden toteutumista kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla. Tavoitteemme on kulttuurin ja taiteen keinoin edesauttaa positiivista kehitystä ihmisten jokapäiväisissä kohtaamisissa.

Yhdistyksen toiminta perustuu saavutettavuuden parantamiseen, yhdenvertaisuuden ja inkluusion edistämiseen ja kulttuuristen moninaisuuksien ymmärtämiseen ja hyödyntämiseen yhteiskunnan toiminnan parantamiseksi.
Ojamutka 18
0405009615
+ Näytä kaikki tiedot
Jarno Jokela, pj
0405009615

Punainen Risti Nokian osasto

Kotipesä on SPR Nokian osaston avoimen vapaaehtoistoiminnan keskus. Toimimme Nokian keskustassa, Pirkkalaistorin Liikekeskuksessa 2. kerroksessa. Tiloihimme pääsee aulasta invatasoisella hissillä ja tiloissamme on esteetön kulku. Kotipesässä on viikottaista maksutonta ja vapaaehtoistemme vetämää toimintaa tuolijumpasta katutyöhön. Tarjoamme vahvaa osaamista turvalliseen arkeen, terveysneuvontaa, mukavia soppa- ja kahvitteluhetkiä sekä kierrätystä kirpputoritoiminnankin kautta. Tiloissamme toimii myös muita yhdistyksiä.
Jäseniä on n. 500 ja vapaaehtoisia aktiivisesti mukana n. 150.
Pirkkalaistori 1, 2. kerros
0400132006
+ Näytä kaikki tiedot