Punainen Risti Nokian osasto

Kotipesä on SPR Nokian osaston avoimen vapaaehtoistoiminnan keskus. Toimimme Nokian keskustassa, Pirkkalaistorin Liikekeskuksessa 2. kerroksessa. Tiloihimme pääsee aulasta invatasoisella hissillä ja tiloissamme on esteetön kulku. Kotipesässä on viikottaista maksutonta ja vapaaehtoistemme vetämää toimintaa tuolijumpasta katutyöhön. Tarjoamme vahvaa osaamista turvalliseen arkeen, terveysneuvontaa, mukavia soppa- ja kahvitteluhetkiä sekä kierrätystä kirpputoritoiminnankin kautta. Tiloissamme toimii myös muita yhdistyksiä.
Jäseniä on n. 500 ja vapaaehtoisia aktiivisesti mukana n. 150.
Pirkkalaistori 1, 2. kerros
0400132006
+ Näytä kaikki tiedot

Tampereen Diabetesyhdistys ry

Tampereen Diabetesyhdistys toimii Nokialla aktiivisesti. Nokian diabeteskerho kokoontuu kerran kuukaudessa ja kerho on tarkoitettu diabeetikoille, riskiryhmässä oleville sekä heidän läheisilleen. Yhdistys perustaa uusia ryhmiä ja kerhoja tarpeen mukaan.
Yhdistys järjestää keväisin ja syksyisin kaikille avoimia yleisöluentoja diabeteksen ehkäisyyn ja hoitoon sekä terveyden edistämiseen liittyvistä ajankohtaisista aiheista yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.
Yhdistys on mukana paikallisissa tapahtumissa ja järjestämme yksittäisiä tapahtumia yhteistyössä muiden yhdistysten ja toimijoiden kanssa. Maailman diabetespäivän aikoihin yhdistys järjestää diabetestapahtumia mm. apteekeissa ja terveysasemilla.
Lähteenkatu 2-4
045 358 2505
+ Näytä kaikki tiedot
Pia Nykänen
045 358 2505