Baseball-seura Nokia White Sox ry

Nokia White Sox on Nokialle perustettu baseball-joukkue. Joukkueen tarkoituksena on levittää lajia Nokialle ja edistää lajin kehitystä Suomessa. Joukkueen harjoitukset ovat ilmaiset, eli kaikki lajista kiinnostuneet voivat tulla kokeilemaan lajia ilmaiseksi! Harjoitusajat löydät joukkueen Nimenhuudosta: http://nokiawhitesox.nimenhuuto.com

Mikäli olet kiinnostunut lajista, haluat kokeilla jotain uutta tai olet aiemmin pelannut pesäpalloa tai muita mailapelejä, olemme kiinnostuneet juuri sinusta! Liity suoraan joukkueeseen tai tule vain treenaamaan ilmaiseksi hyvässä seurassa. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Meihin voit ottaa yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse:
Janne Ylänkö, valmentaja, p. 040 961 3770
Henri Virinsalo, yhteyshenkilö, p. 040 836 3250
Kuokkakatu 3 B 2
044 3823 831
+ Näytä kaikki tiedot

BC Nokia

BC Nokia on perustettu vuonna 1997. BC Nokia jatkaa koripalloilun erikoisseurana yli 60 vuotta vanhoja perinteitä Nokialla. Nykyisin seurassa on lisenssipelaajia n. 400 ja jäseniä n. 700.

BC Nokian toiminnassa arvokkaita asioita ovat monipuolisuus, tasa-arvoisuus ja sopiva lajiylpeys, jotka näkyvät arjen toiminnassa. Monipuolinen Näätä-Kids toiminta on tarkoitettu alle kouluikäisille tytöille ja pojille, varsinainen junioritoiminta kouluiässä oleville (7-19 vuotiaille) sekä monipuoliset harrastejoukkueet jo juniori-iän ylittäneille pelaajille.
Välikatu 19 LH 11
040 166 2477
+ Näytä kaikki tiedot

Esteetön taide ja kulttuuri ry

Esteetön taide ja kulttuuri ry on vuodesta 2011, perustamisestaan lähtien, toteuttanut saavutettavuutta parantavia hankkeita ja yhteisöllisyyttä vahvistavaa toimintaa Pirkanmaalla ja kansainvälisesti taide- ja kulttuuri kärkenä. Yhdistyksen toiminta perustuu siihen näkemykseen, että yhteiskunnan palvelut myös kulttuurin kentässä eivät ole kaikille tasavertaiset. Usein tietämättömyys luo tilanteita, jotka vahvistavat eriarvoisuutta ja syrjintää. Kulttuuri kuuluu lainsäädäntömme mukaan kaikille niin tekijöinä kuin kokijoina.

Yhdistys pyrkii rikkomaan asenteellisia käsityksiä erilaisuudesta ja toiminnallaan edesauttamaan kulttuurisen moninaisuuden ja yhdenvertaisuuden toteutumista kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla. Tavoitteemme on kulttuurin ja taiteen keinoin edesauttaa positiivista kehitystä ihmisten jokapäiväisissä kohtaamisissa. Yhdistyksen toiminta perustuu saavutettavuuden parantamiseen, yhdenvertaisuuden ja inkluusion edistämiseen ja kulttuuristen moninaisuuksien ymmärtämiseen ja hyödyntämiseen yhteiskunnan toiminnan parantamiseksi.
Ojamutka 18
040 500 9615
+ Näytä kaikki tiedot
Jarno Jokela, pj
040 500 9615