Tottijärvi-Seura ry

Tottijärvi-Seura ry:n tarkoituksena on Tottijärven kyläalueiden palvelurakenteen kehittäminen, liikenneolojen parantaminen, asukkaiden viihtyvyyden ja yhteishengen lisääminen, perinteiden vaaliminen sekä kaikenpuolisen hyvinvoinnin edistäminen.
Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka on kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta ja hyväksyy sen tarkoituksen.
Tottijärvi-Seura ry julkaisee Tottijärven Kylälehteä, joka on ilmestynyt vuodesta 1989 lähtien.
Joutsjoentie 17
040 533 9687
+ Näytä kaikki tiedot
puheenjohtaja Helinä Tiura-Virta
040 533 9687

Koryukan Nokia Ry

Koryukan Nokia Ry on monipuolinen karateseura. Meillä opit itsepuolutusta ja saat liikkua mukavassa seurassa. Järjestämme harjoituksia aikuisille, junnuille ja meille pääsee mukaan myös kokeneemmat karaten harrastajat.

Harjoittelemme karatea monipuolisesti yhdistäen vanhat harjoitusmuodot kamppailulajien uusiin suuntauksiin ja jatkuvaan kehittymiseen. Se tekee lajistamme monipuolisen ja tehokkaan itsepuolutuslajin. Kamppailuharjoitukset sisältävät iskuja, potkuja, torjuntoja, irtautumisia, hallintaotteita, heittoja ja maassa puolustautumista.
Vikkulankatu 16
0405692626
+ Näytä kaikki tiedot
Jari Tuominen
0405692626

Uusi Nokia ry

Uusi Nokia Ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on saattaa yhteen tekniikasta, tieteestä ja taiteesta kiinnostuneita ihmisiä. Tätä varten yhdistys järjestää toimintaa Nokia Hacklabissa, joka on yhteisöllinen työpaja. Työpajassa kiinnostuneet voivat rakentaa, korjata ja muokata laitteita, tehdä kokeiluja ja luoda taidetta.

Hacklab tarjoaa tiloja ja välineitä kaikenlaiseen toimintaan. Meiltä löytyy mm. elektroniikkatarvikkeita, erilaisia käsityökaluja, CNC-sorvi, käyttäjätunnuksia Unix-palvelimelle, 3D-tulostin, ja mikrojyrsin.
Pirkkalaistie 1
040 5787 636
+ Näytä kaikki tiedot
Marko Leppänen
040 5787 636

Nokian veneilijät ry

Seuran tarkoituksena on edistää veneilyharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi soutu-, melonta, purje- tai moottoriveneilyä edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Seura tarjoaa jäsenilleen koulutustoimintaa, valmennus- ja harjoitustoimintaa, nuorisotoimintaa sekä kuntoliikuntaa.
Viholanranta 9
040 8400 544
+ Näytä kaikki tiedot