Nokian Kamppailu-Urheilijat ry

Nokian Kamppailu-Urheilijat ry (NKU) on rekisteröity yhdistys, jonka tarkoitus on tarjota monipuolista kamppailu-urheilua, kuntoilua sekä kehonhuoltoa kaiken ikäisille. Lajivalikoima on laaja. Jäseniä Nokian Kamppailu-Urheilijoilla vuonna 2018 oli 338.

NKU toimii Nokialla Nansotalossa noin 500 m2 tiloissa, Tanhuankatu 2. Sali on yksinomaan seuran käytössä ja seuran jäsenet voivat halutessaan käydä salilla harjoittelemassa myös ohjattujen harjoitusten ulkopuolella henkilökohtaiselle kulkukortilla klo 6-22 joka päivä vuoden ympäri. NKU järjestää jäsenilleen useita kertoja vuodessa harjoitusleirejä sekä ulkopuolisia ohjaajia. Leireille haetaan vetäjiksi huippuvalmentajia. Lasten ja nuorten harrastamista tuetaan ja kannustetaan seurassa.


Tanhuankatu 2
040 578 4457
+ Näytä kaikki tiedot
Anne Tolonen
040 578 4457

Sekakuoro Welmut Ry

Kuoro toimii vapaaehtoisperiaatteella vieden musiikin ilosanomaa eri-ikäisille nokialaisille, painotus kuitenkin ikäihmisten virkistäytymiseen erilaisissa hoito-ja palvelukodeissa. Laajemminkin Pirkanmaalla esiinnytään tarvittaessa erityyppisissä tilaisuuksissa.

Sekakuoro Welmut, säestys ukuleleilla ja tarvittaessa mukana myös muita soittimia. Monipuolinen ohjelmisto. Säännölliset esiintymiset hoito-ja palvelukodeissa. Voi pyytää erilaisiin tapahtumiin.
Ossinkatu 1 A
040 726 3001
+ Näytä kaikki tiedot
Anne-Marja Haapoja
040 726 3001

Nokian A-Kilta ry

Nokian A-Kilta on itsenäinen, rekisteröity yhdistys, joka tarjoaa päihdetoipujille vertaistukea ja toimintaa. Kiltamme tarjoaa myös päihdetoipujien kokemusasiantuntemusta paikalliseen päihdealan yhteistyöhön.
Toimintamme on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta. Mukaan toimintaa ovat tervetulleita kaikki päihdetoipujat, heidän läheisensä sekä päihdetoipumisen edistämisestä kiinnostuneet henkilöt ja yhteisöt.
Yrittäjäkatu 24 toinen kerros
+358456789678
+ Näytä kaikki tiedot
Pekka Nykänen siht.
+358456789678

Kuloveden Kylät ry

Kuloveden Kylät ry on Nokian Kauniaisten, Kuljun, Pakkalan ja Urmian alueella toimiva kyläyhdistys.

”Kylillä” tarkoitetaan melko laajaa aluetta, joka koostuu Kuljun, Kauniaisen, Urmian ja Pakkalan alueista. Alue on syntynyt alkujaan Kuljun ja Kauniaisten kartanoiden myötä ja on edelleen kartanoistaan tunnettu. Kylät sijaitsevat Hämeenkyrön ja Sastamalan rajalla ja ovat maaseututyyppinen jatke Siurolle. Etelässä rajana on Kulovesi ja koillisessa Jokistenjärvi. Kuloveden Kylät ry:n tarkoituksena on edistää toimialueellaan vakituisesti ja väliaikaisesti asuvien asukkaiden sekä yhteisöjen yhteistä ja yleistä hyvinvointia, edistää asumisviihtyvyyttä ja toimia kyläläisten yhdyssiteenä sekä vaalia alueen kulttuuriperintöä ja maisema-arvoja.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kyläläisille erilaista virkistystoimintaa sekä ajaa kyläläisten etuja eri viranomaistahoissa tekemällä esityksiä ja aloitteita.
Jumesniementie 716
0456794883
+ Näytä kaikki tiedot
Kaisa Hautakoski
0456794883