Tampereen Diabetesyhdistys ry

Tampereen Diabetesyhdistys toimii Nokialla aktiivisesti. Nokian diabeteskerho kokoontuu kerran kuukaudessa ja kerho on tarkoitettu diabeetikoille, riskiryhmässä oleville sekä heidän läheisilleen. Yhdistys perustaa uusia ryhmiä ja kerhoja tarpeen mukaan.
Yhdistys järjestää keväisin ja syksyisin kaikille avoimia yleisöluentoja diabeteksen ehkäisyyn ja hoitoon sekä terveyden edistämiseen liittyvistä ajankohtaisista aiheista yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.
Yhdistys on mukana paikallisissa tapahtumissa ja järjestämme yksittäisiä tapahtumia yhteistyössä muiden yhdistysten ja toimijoiden kanssa. Maailman diabetespäivän aikoihin yhdistys järjestää diabetestapahtumia mm. apteekeissa ja terveysasemilla.
Lähteenkatu 2-4
045 358 2505
+ Näytä kaikki tiedot
Pia Nykänen
045 358 2505

Tottijärvi-Seura ry

Tottijärvi-Seura ry:n tarkoituksena on Tottijärven kyläalueiden palvelurakenteen kehittäminen, liikenneolojen parantaminen, asukkaiden viihtyvyyden ja yhteishengen lisääminen, perinteiden vaaliminen sekä kaikenpuolisen hyvinvoinnin edistäminen.
Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka on kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta ja hyväksyy sen tarkoituksen.
Tottijärvi-Seura ry julkaisee Tottijärven Kylälehteä, joka on ilmestynyt vuodesta 1989 lähtien.
Joutsjoentie 17
040 533 9687
+ Näytä kaikki tiedot
puheenjohtaja Helinä Tiura-Virta
040 533 9687