Koryukan Nokia Ry

Koryukan Nokia Ry on monipuolinen karateseura. Meillä opit itsepuolutusta ja saat liikkua mukavassa seurassa. Järjestämme harjoituksia aikuisille, junnuille ja meille pääsee mukaan myös kokeneemmat karaten harrastajat.

Harjoittelemme karatea monipuolisesti yhdistäen vanhat harjoitusmuodot kamppailulajien uusiin suuntauksiin ja jatkuvaan kehittymiseen. Se tekee lajistamme monipuolisen ja tehokkaan itsepuolutuslajin. Kamppailuharjoitukset sisältävät iskuja, potkuja, torjuntoja, irtautumisia, hallintaotteita, heittoja ja maassa puolustautumista.
Vikkulankatu 16
0405692626
+ Näytä kaikki tiedot
Jari Tuominen
0405692626

Uusi Nokia ry

Uusi Nokia Ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on saattaa yhteen tekniikasta, tieteestä ja taiteesta kiinnostuneita ihmisiä. Tätä varten yhdistys järjestää toimintaa Nokia Hacklabissa, joka on yhteisöllinen työpaja. Työpajassa kiinnostuneet voivat rakentaa, korjata ja muokata laitteita, tehdä kokeiluja ja luoda taidetta.

Hacklab tarjoaa tiloja ja välineitä kaikenlaiseen toimintaan. Meiltä löytyy mm. elektroniikkatarvikkeita, erilaisia käsityökaluja, CNC-sorvi, käyttäjätunnuksia Unix-palvelimelle, 3D-tulostin, ja mikrojyrsin.
Pirkkalaistie 1
040 5787 636
+ Näytä kaikki tiedot
Marko Leppänen
040 5787 636

Nokian veneilijät ry

Seuran tarkoituksena on edistää veneilyharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi soutu-, melonta, purje- tai moottoriveneilyä edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Seura tarjoaa jäsenilleen koulutustoimintaa, valmennus- ja harjoitustoimintaa, nuorisotoimintaa sekä kuntoliikuntaa.
Viholanranta 9
040 8400 544
+ Näytä kaikki tiedot

Tottijärven maa- ja kotitalousseura ry

Seuramme tarkoituksena on koota maaseutuhenkiset ihmiset toimimaan asuinyhteisönsä hyväksi. Järjestämme toimintaa Tottijärven Jukolassa sekä toimimme yhteistyössä kylän muiden seurojen ja yhdistysten kanssa kylän parhaaksi. Ylläpidämme Tottijärven Jukolan toimintaa ja vuokramme sitä erilaisiin juhliin ja tapahtumiin. Vuokraukseen liittyvät tiedot löytyvät www.tottijarvenjukola.fi-sivuilta.
Pajulahdentie 28
040 6815 984
+ Näytä kaikki tiedot
Atro Vuorilehmus
040 6815 984

Sarkolan Kylät ry.

Yhdistys pyrkii edistämään alueen tunnettavuutta, hyvinvointia ja kehitystä myönteiseen suuntaan. Yhdistys on alueen edunvalvojana Nokian kaupungin ja muiden hallintoviranomaisten suuntaan. Yhdistys järjestää retkiä, tapahtumia, urheilukilpailuja ja kulttuuritilaisuuksia.
Yhdistyksen tarkoituksena on toiminta-alueensa kehittäminen. Yhdistys ajaa Nokia Taivalkuntaan, Tottijärveen sekä Sastamalaan rajoittuvan alueen vakinaisten ja kesäasukkaiden asiaa. Yhdistys ei kerää jäsenmaksuja, vaan siihen voi jäseneksi ilmoittautua kaikki alueella vakituiseen asuvat ihmiset, kesäasukkaat sekä wannabe Sarkolalaiset.
Vahalahdentie 74
0505513987
+ Näytä kaikki tiedot
Markku Kujansuu
0505513987