Nokian Mieskuoro ry

Nokian Mieskuoro on jo 90 vuotta toiminut mieskuoro, joka kuuluu Suomen Soittajain ja Laulajain Liittoon sekä sen alajärjestöön Suomen Mieskuoroliittoon. Kuoron ohjelmisto on hyvin monipuolinen käsittäen perinteistä mieskuoromusiikkia, hengellistä musiikkia ja kevyttä musiikkia. Kuoro toimii yhteistyössä monien muiden kuorojen kanssa ja järjestää ja osallistuu moniin tapahtumiin. Kuoro konsertoi useamman kerran vuodessa niin kotipaikkakunnallaan kuin muuallakin. Kuoro on tehnyt myös esiintymismatkoja ulkomaille.

Kuoro haluaa toivottaa uusia laulajia riveihinsä. Kuoroon on helppo liittyä ja helppo aloittaa, kuoro antaa tukea kaikille uusille laulajille.

Yhdistyksen tarkoituksena on herättää ja ylläpitää harrastusta mieskuorolaulussa sekä edistää ja tukea musiikkitoiminnan kehitystä yhdistyksen kotipaikkakunnalla. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys:
* ylläpitää Nokian Mieskuoro-nimistä mieskuoroa
* järjestää jäsenilleen kuoron harjoituksia ja niihin liittyviä opetus-, valmennus-, neuvonta ja kasvatustilaisuuksia
* järjestää kuoron konsertteja, yleisiä musiikkitilaisuuksia ja -juhlia sekä esiintyy niissä ja muissa tilaisuuksissa
* on yhteistoiminnassa muiden musiikkiyhdistysten kanssa
Yhdistyksen tarkoituksena ei ole voiton tai muun välittömän taloudellisen ansion hankkiminen siihen osallisille. Yhdistyksen pj. on Markku Nurmi.

Yhteystiedot

Paljakkakatu 3 B 9

37130

Nokia

0400 776 316
Takaisin yhdistys- ja järjestöhakemistoon