Harrastamisen Nokian malli

Nokia on mukana harrastamisen Suomen mallissa. Mallin päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Jokaiselle lapselle ja nuorelle halutaan mahdollistaa mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteyteen.

Nokian mallin harrastusryhmät on perustettu lasten ja nuorten harrastustoiveita kuunnellen. Tarkoituksena on koordinoida jo olemassa olevia hyviä käytäntöjä ja toimintatapoja sekä tehdä koulun ja harrastustoimijoiden välistä yhteistyötä.

Harrastuslukujärjestykset

Alta löydät yläkoulujen, alakoulujen ja avointen harrastusryhmien lukujärjestykset.

Tällä hetkellä lapsi tai nuori voi osallistua vain omalla koululla järjestettävään harrastukseen. Lisäksi avointen harrastusryhmien ryhmät ovat kaikkien käytettävissä.

Löydät selkokieliset lukujärjestykset, ryhmien kuvaukset ja ilmoittautumislinkit tämän sivun alasivuilta. Lukujärjestykset näet isompana liitteitä klikkaamalla.

Harrastusryhmiin ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 15.9. klo 9.00. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli lapsi tai nuori ei mahdu mihinkään harrastusryhmään, eikä hänellä ole muuten vapaa-ajan harrastusta, otathan yhteyttä hankekoordinaattoriin. Kartoitetaan yhdessä vaihtoehtoja!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Yläkoulujen harrastuslukkari syksy 2021

yläkoulujen harrastuslukkari syksy 2021

 

Alakoulujen harrastuslukkari syksy 2021

alakoulujen harrastuslukkari syksy 2021

alakouljen harrastuslukkari jatkuu

alakoulujen harrastuslukkari jatkuu

Avoimien ryhmien harrastuslukkari syksy 2021

avoimien ryhmien harrastuslukkari syksy 2021