Neuvolapalvelut kesän ja koronavirusepidemian aikana

Terveydenhoitajan vastaanottokäynnit järjestetään supistetusti kesän ja koronavirusepidemian aikana seuraavasti: lastenneuvolassa 1,5-vuoden ikään saakka ja äitiysneuvolassa toistaiseksi normaali raskaudenseuranta. Myös isommille lapsille pyrimme järjestämään neuvolakäynnit normaalisti, mutta ajanvarauksia leikki-ikäisille otamme toistaiseksi vain kaksi viikkoa edeltävästi. Lisäämme vapaita aikoja leikki-ikäisille myös sähköiseen ajanvaraukseen mahdollisuuksien mukaan.

Tulettehan neuvolaan ainoastaan terveenä, myös saattajan oltava terve.

Kaikki ryhmätoiminta (perhevalmennus ja ryhmäneuvolat) on toistaiseksi peruttu.

Perhevalmennusta annetaan yksilökäyntien ohessa neuvolassa sekä etävalmennuksena. Näitä käyntejä varten suositellaan oheisia nettisivustoja tutustuttavaksi:

.

Tays päivittää ohjeitaan synnyttäjille vallitsevan Covid19-tilanteen mukaan:

Ohjeita raskaana oleville ja synnyttäjille koronavirusepidemian (COVID-19) aikana

Perhevalmennus

Perhevalmennus ”Odottavien perheiden lauantai” on toistaiseksi peruttu koronaviruksen aiheuttaman tartuntatautiepidemian vuoksi ainakin heinäkuun 2020 loppuun saakka. Järjestämme kesän aikana etävalmennusta, lisätietoja valmennuksesta saat neuvolakäynnilläsi.

” Vanhemmuus on kaikista vaikein rooli, jonka elämässäsi saat,
ja siihen saat kaikista vähiten valmennusta.”
– Gerald Newmark

Siksi olemme täällä teitä varten, auttamassa vanhemmuuden matkalla!
Voit valita vapaasti, missä huoneessa vierailet!
Voit vierailla vaikka kaikissa!
Kysy rohkeasti asioista, niin saat päivästä parhaiten irti!

VAUVANHOITO JA IMETYS
– Neuvolan terveydenhoitajien kanssa pääsette juttelemaan imetyksestä ja harjoittelemaan vauvanhoitoa new born-nukeilla.
SYNNYTYS
– Terveydenhoitajien kanssa voitte jutella mielessä pyörivistä kysymyksistä synnytykseen liittyen.
PARISUHDE
– Parisuhde muuttuu vauvan synnyttyä. Jutellaan elämänmuutoksesta.
MASUASUKKI
– Pohditaan kuka masussa asustaa! Ovien ollessa kiinni, odotattehan vuoroanne.
FYSIOTERAPIA
– Mietityttääkö esimerkiksi synnytyksestä toipuminen? Tällöin kannattaa astua peremmälle!
NOKIAN MAMMAT
– Oletteko kuulleet aktiivisesta yhdistyksestä Nokialla? Tule kuulemaan toiminnasta!
MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO
– Onko Tuutikki ja Täpinä tuttuja? Huoneessa vierailun jälkeen ovat!
LIIKENNETURVA
– Pientä ihmettä tulee suojata liikenteessä! Millaisia ominaisuuksia on turvaistuimissa?
VYÖHYKETERAPEUTTI
– Mitä vyöhyketerapeutti oikein tekee, siitä voitte ottaa selvää!
KANTOLIINAYHDISTYS
– Kantaminen on mukavaa yhdessäoloa!
SEURAKUNTA
– Tule juttelemaan esimerkiksi kasteen lahjasta.
SUUHYGIENISTI
– Asiaa suun terveydestä ja merkityksestä terveydelle!
PERHE
– Paikalla vauva, äiti ja isä. Mahdollisuus vaihtaa ajatuksia perheen kanssa, joka on juuri kokenut saman.

Käy tykkäämässä meistä Facebookissa!