Neuvolapalvelut koronavirusepidemian aikana

Terveydenhoitajan vastaanottokäynnit järjestetään supistetusti koronavirusepidemian aikana seuraavasti: lastenneuvolassa 1-vuoden ikään saakka ja äitiysneuvolassa toistaiseksi normaali raskaudenseuranta . Kiireettömiä tarkastuksia voidaan joutua siirtämään, näistä ilmoitamme asiakkaille puhelimitse. Lääkärineuvoloiden osalta joudumme valitettavasti tekemään muutoksia aikoihin, näistä tiedotetaan asianosaisia puhelimitse.

Kaikki ryhmätoiminta (perhevalmennus ja ryhmäneuvolat) on toistaiseksi peruttu.

Tulettehan neuvolaan ainoastaan terveenä, myös saattajan oltava terve.

Mikäli olette palanneet ulkomailta alle kaksi viikkoa sitten, otattehan puhelimitse yhteyttä neuvolaan ennen saapumistanne. Neuvolan puhelin palvelee ma-pe klo 8-11 numerosta 040-133 43 44. Varatun ajan voi perua myös tekstiviestillä. Sähköposti- ja iPana-äitiyspalveluiden viestehin pyrimme vastaamaan 3 arkipäivän kuluessa.

Ohjeita raskaana oleville ja synnyttäjille koronavirusepidemian (COVID-19) aikana

Perhevalmennus

Perhevalmennus on toistaiseksi peruttu koronaviruksen aiheuttaman tartuntatautiepidemian vuoksi.

” Vanhemmuus on kaikista vaikein rooli, jonka elämässäsi saat,
ja siihen saat kaikista vähiten valmennusta.”
– Gerald Newmark

Siksi olemme täällä teitä varten, auttamassa vanhemmuuden matkalla!
Voit valita vapaasti, missä huoneessa vierailet!
Voit vierailla vaikka kaikissa!
Kysy rohkeasti asioista, niin saat päivästä parhaiten irti!

VAUVANHOITO JA IMETYS
– Neuvolan terveydenhoitajien kanssa pääsette juttelemaan imetyksestä ja harjoittelemaan vauvanhoitoa new born-nukeilla.
SYNNYTYS
– Terveydenhoitajien kanssa voitte jutella mielessä pyörivistä kysymyksistä synnytykseen liittyen.
PARISUHDE
– Parisuhde muuttuu vauvan synnyttyä. Jutellaan elämänmuutoksesta.
MASUASUKKI
– Pohditaan kuka masussa asustaa! Ovien ollessa kiinni, odotattehan vuoroanne.
FYSIOTERAPIA
– Mietityttääkö esimerkiksi synnytyksestä toipuminen? Tällöin kannattaa astua peremmälle!
NOKIAN MAMMAT
– Oletteko kuulleet aktiivisesta yhdistyksestä Nokialla? Tule kuulemaan toiminnasta!
MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO
– Onko Tuutikki ja Täpinä tuttuja? Huoneessa vierailun jälkeen ovat!
LIIKENNETURVA
– Pientä ihmettä tulee suojata liikenteessä! Millaisia ominaisuuksia on turvaistuimissa?
VYÖHYKETERAPEUTTI
– Mitä vyöhyketerapeutti oikein tekee, siitä voitte ottaa selvää!
KANTOLIINAYHDISTYS
– Kantaminen on mukavaa yhdessäoloa!
SEURAKUNTA
– Tule juttelemaan esimerkiksi kasteen lahjasta.
SUUHYGIENISTI
– Asiaa suun terveydestä ja merkityksestä terveydelle!
PERHE
– Paikalla vauva, äiti ja isä. Mahdollisuus vaihtaa ajatuksia perheen kanssa, joka on juuri kokenut saman.

Käy tykkäämässä meistä Facebookissa!