Hinttalan joulu avautuu tulevana viikonloppuna

Tunnelmallinen Hinttalan joulu järjestetään neljänä joulunalusviikonloppuna kotiseutumuseon alueella. Hinttalan kahvila ja näyttelyaitat ovat avoinna 26.11.-18.12.2022 la-su klo 11-18.

Suvi Malekin Päättymätön vaellus -näyttely avautuu Raamissa 18.11.2022

Nokian kaupunki ja Pirkkalan kunta täyttivät 100 vuotta tänä vuonna. Yhteinen historiamme on alkanut kuitenkin jo satoja vuosia aiemmin. Taiteilija Suvi Malek tarkastelee Päättymätön vaellus – narratiiveja Birkalasta eri vuosisadoilta -näyttelyssään tätä historiallista jatkumoa, sen kuuluisia ja vähemmän kuuluisia legendoja, tarinoita ja tapahtumia. Näyttely on taidenäyttely, jossa menneisyyttä tarkastellaan paikallishistoriallisesti. Taiteilijan näkökulma on ihmisläheinen, inhimillinen. Mitä olimme ennen, sitä olemme myös nyt. Mitä menneisyys kertoo meistä ja osaammeko ottaa historiasta koskaan opiksemme?

Kolmiulotteisissa maalauksissa Nokian katukuvaa Teuto-Grillistä vanhaan sairaalaan

Paikan henki -näyttely taidetila Raamissa esittelee kuvataiteilija Jenni Yppärilän tuotantoa vuosilta 2019-2022. Tuoreimmat rakennuksia kuvaavat teokset ovat Nokian katukuvasta. Jenni Yppärilä työskentelee kuvanveiston ja maalaustaiteen välimaastossa. Teoksissaan hän on pitkään kuvannut rakennettua ympäristöä kolmiulotteisen maalauksen muodossa.

Maistiaisia Nansotalon taiteilijoilta 3.9.2022 alkaen Raamissa

Nansotalolla työskentelevien Minna Iso-Lähteenmäen, Sauli Iso-Lähteenmäen, Matti Kurosen ja Silja Merikallion ryhmänäyttely esittelee pienen siivun jokaisesta taiteilijana ja tarjoaa makupaloja heidän laajasta tuotannostaan.

Harrastustori aiheuttaa muutoksia Hinttalankadun liikennejärjestelyihin 20.8.2022

Koko perheen harrastustoritapahtuma aiheuttaa tilapäisiä muutoksia Hinttalankadun liikennejärjestelyihin. Yleisön pysäköinnin helpottamiseksi Hinttalankatu on yksisuuntainen lauantaina 20.8.2021 klo 10-16.00 välillä. Sallittu ajosuunta on Nokianvaltatieltä Ilkantielle. Pysäköinti on poikkeuksellisesti sallittu Hinttalankadun oikeassa reunassa ja kielletty tien vasemmassa reunassa.