Koululaisten talvilomaviikolla monenlaista mukavaa toimintaa

Luvassa on esimerkiksi lasten ja nuorten kirjamarkkinat, koko perheen pallokoulu, lastenteatteria, sanataide- ja varjoteatterityöpajat, wibit-rata sekä suplauta-kokeilua uimahallissa, nuorten leiripäivä, laavuretki ja mocktailbaari, sirkusteemainen satutunti, yli 12-vuotiaille suunnattu pakohuone Virrassa - ja paljon muuta kivaa lapsille, nuorille ja perheille lauantaista 24.2. alkaen!

Haku avoinna taidetila Raamiin vuodelle 2025

Näyttelykalenteri koostetaan hakemusten perusteella ja etusijalla ovat taiteen eri alojen ammattilaiset sekä ammatillisesti tuotetut kulttuurihistorialliset näyttelyt.

Helmikuussa käynnistyy Lasten Pirkkaset – ilmoittaudu mukaan esityksiin ja konsertteihin!

Nyt on oikea aika poimia kiinnostavimmat ohjelmatärpit Lasten Pirkkasten monipuolisesta tarjonnasta. Nokialla on mahdollisuus mennä lastenkonserttiin ja teatteriin, opetella lohikäärmeen kasvatusta ja saada kipinää lukuilosta Kirsi Kunnas 100 -juhlavuoden hengessä. Eikä vauvojakaan ole unohdettu, vaan heille on tarjolla oma esitys. Lasten Pirkkaset järjestetään Pirkanmaan kunnissa vuosittain helmikuussa, ja ohjelma on suunnattu 0–12-vuotiaille lapsille sekä heidän perheilleen.

Kulttuuripaneeli-tilaisuus to 1.2. klo 18: aiheena taide, rakentaminen ja kulttuuriperintö

Nyt on aika avata suu ja ideoida, haaveilla ja visioida yhdessä muiden kaupunkilaisten kanssa, miten taide, rakentaminen ja kulttuuriperintö näkyy tai pitäisi näkyä kaupunkiympäristössä. Paneelikeskustelun juontaa nokialainen toimittaja ja kirjailija Minna Ala-Heikkilä. Panelisteina keskustelemassa taiteen, rakentamisen, kaavoituksen ja kulttuuriperinnön ammattilaisia.