Kulttuuri- ja kansalaistoimintaa koskeva tilatarvekartoitus käynnissä

Nokian kaupungin hyvinvointi ja vapaa-aika hallinnoi lähes 70 erilaista vuokrattavissa tai varattavissa olevaa tilaa. Kulttuuri- ja kansalaistoiminnan tiloista on kuitenkin eri yhteyksissä ilmaistu, ettei tiloja ole riittävästi tai etteivät ne eri syistä sovellu toimintaan. Selvitämmekin kartoituksella, millaisista tiloista koetaan puutetta ja kuinka laajasti se toimijoita koskee.

Taidetila Raamin syyskauden aloittaa nokialaisen Katri Monosen Kasvien uni

Kasvien uni -näyttelyssä on esillä taiteilijan teoksia vuosilta 2021–2023. Mononen hyödyntää teoksissaan useita tekniikoita, kuten akryyli- ja öljyvärejä, spraymaaleja, kollaasia sekä kolmiulotteista, laajennettua maalausta. Näyttelyn teokset nivoutuvat kasviteeman ympärille.

Taidetila Raami

Ajankohtaista   Katri Mononen Kasvien uni Taidetila Raami 17.8.–21.10.2023 Kasvien uni -näyttelyssä on esillä taiteilijan teoksia vuosilta 2021–2023. Mononen hyödyntää teoksissaan useita tekniikoita, kuten akryyli- ja öljyvärejä, spraymaaleja, kollaasia sekä kolmiulotteista, laajennettua maalausta. Näyttelyn teokset nivoutuvat kasviteeman ympärille. Mononen yhdistää…

Taidetila Raamin vuoden 2024 näyttelykalenteri julkaistu

Raamiin rakentuu ensi vuoden aikana monipuolinen kattaus eri taiteen ja kulttuurin ilmiöitä ja kokonaisuus rikkoo eri taiteenlajien, paikallishistorian, kirjallisuuksien ja tekniikoiden esittämisen rajoja ja tapoja.