Kuntalaiskyselyllä selvitetään nokialaisten näkemyksiä kaupungista – vastaamalla vaikutat palvelujen kehittämiseen

Nokialaisille suunnattu kuntalaiskysely on avattu verkossa. Siihen vastaamalla asukkaat voivat vaikuttaa kaupungin palvelujen ja toiminnan kehittämiseen. Kuntalaiskyselyä on tänä vuonna laajennettu eri elämänvaiheet kattavaksi elinkaarikyselyksi, jossa on oma erillinen osio yläkouluikäisille. Alakoululaisten osuus kuntalaiskyselystä toteutettiin jo viime vuonna.

Taste of Nokia -ravintolaviikonloppu oli jälleen menestys – yleisön suosikkiannos löytyi tänä vuonna Wäinöstä

Toista kertaa järjestetty Taste of Nokia -ruoka- ja juomafestivaali keräsi runsaasti vierailijoita Nokialle 1.-3.7.2022. Tapahtumassa oli mukana 11 nokialaista ravintolaa ja kahvilaa, jotka tarjoilivat kolmen euron hintaisia maisteluannoksia perjantaista sunnuntaihin klo 12-18. Jokainen tapahtumaan osallistunut ravintola myi satoja maisteluannoksia päivittäin. Yleisö sai äänestää suosikkiannostaan verkossa, ja parhaan annoksen tittelin voitti ravintola Wäinö.

Nokian Pirkkalaistori uudistuu – kesällä livelähetykset torilta keskiviikkoisin

Nokian kaupunki elävöittää tänä kesänä Pirkkalaistorin toritapahtumia keskiviikkoisin järjestettävillä suorilla lähetyksillä. Näillä ns. toriliveillä on tarjolla ajankohtaisohjelmaa ja musiikkia klo 10-12 keskiviikosta 15.6. alkaen aina elokuulle asti. Torin tapahtumasisällön tuottaa yhteisöllinen kaupunkimedia Nokialive.

Nokian keskustaan katumaalaukset juhlistamaan satavuotiasta Nansoa

Nokian kaupunki teettää Nokian keskustaan Härkitielle ja Välikadulle katumaalaukset Nanson rakastetuista kuoseista. Katumaalaukset tuovat iloa ja elämyksiä kaupunkilaisille ja matkailijoille sekä nostavat esille kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa kesän ajan esillä olevaa Nanso 100 vuotta -juhlanäyttelyä.