Kyläyhdistysten ja omakotiyhdistysten toiminta-avustukset

Kyläyhdistysten toiminta-avustus Kyläyhdistyksille kohdennettu 10 000 euron toiminta-avustus jaetaan tasasummin määräaikaan mennessä jätettyjen hakemusten kesken. Hakemusten liitteeksi kyläyhdistysten tulee liittää edellisen vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus sekä kuluvan vuoden talousarvio ja toimintasuunnitelma. Kyläyhdistysten toiminta-avustusten hakuaika on 15.4. – 31.5.2024. Hae avustusta…

Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea

Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Nuorten yritysideakilpailu Nokian Bisneskisa alkaa

Nokialla järjestetään nuorille suunnattu yritysideakilpailu, Nokian bisneskisa. Bisneskisa järjestetään Nokian yläkouluille ja toiselle asteelle 5.2 - 5.3.2024. Bisneskisa on Nokian kaupungin, Nokian Yrittäjien sekä Pirkanmaan Yrittäjien järjestämä kilpailu, jonka tavoitteena on synnyttää paikkakunnalle uutta yrittäjyyttä ja lisätä nuorten innostusta yrittäjyyteen.