Satupiknikkejä Poutunpuistossa

Nokian kirjastopalvelut järjestävät yhteistyössä liikuntapalveluiden kanssa Poutunpuistossa kesäohjelmaa perheille maksuttomien Satupiknikkien muodossa.

Kirjaston lainattavat LP-levyt

Nokian kaupunginkirjastossa on monipuolinen kokoelma, josta yhden osan muodostaa lainattava LP-levykokoelma. Kokoelmasta löytyy klassikoita niin taidemusiikista, jazzista, rockista kuin popistakin -ja paljon muuta.

Lasten Pirkkaset kirjastossa

Lasten Pirkkaset - Pirkanmaan lastenkulttuurikuukautta vietetään kaikkialla Pirkanmaalla 1.-28.2. Lasten Pirkkasten vuoden 2018 teema "sanoilla seikkailuun" kannustaa sekä lapsia että aikuisia tarttumaan kirjoihin ja tutkimaan tarinoita. Kuukauden tavoitteena on tarjota helposti lähestyttävää kulttuuria ja taidetta sekä nostaa esiin kunnissa tehtävää lastenkulttuurityötä. Kuukauden aikana järjestetään eri taiteenalojen tapahtumia, esityksiä, kursseja, näyttelyitä ja paljon muuta lapsille ja perheille ympäri Pirkanmaata. Nokian kirjastossakin tapahtuu paljon Pirkkasten aikaan.

Kirjastosta voi lainata nyt myös ukulelen

Nokian kaupunginkirjasto on saanut PIKI-musiikkihankkeen lahjoittamana ukulele-soittimen suojapusseineen lainattavaksi kokoelmaansa. Laina-aika on 4 viikkoa.