Satupiknikkejä Poutunpuistossa

Nokian kirjastopalvelut järjestävät yhteistyössä liikuntapalveluiden kanssa Poutunpuistossa kesäohjelmaa perheille maksuttomien Satupiknikkien muodossa.

Pääkirjasto palvelee koronarajoituksin toistaiseksi 10.1.2021 asti.

Pääkirjasto  
ma-pe 10-18
la         10-15
su kiinni
 
Linnavuoren lähikirjasto
ma-ti 9-15
ke-to 12-19
pe 9-16

Nokian perusturvalautakunta on päättänyt supistaa kirjaston palveluita joulukuussa ja tammikuussa 2021. Rajoitusten tavoitteena on hillitä koronaviruksen leviämistä. Korona-ajan poikkeusaukioloaikojen ollessa käytössä, asiakkailla on pääsy vain kirjaston 2. kerroksen aulatiloihin lainaamaan, palauttamaan ja noutamaan varauksiaan.

Kirjasto palvelee rajoitetusti 2.12.-21.12.

Kirjasto noudattaa alueellisen koronaohjausryhmän antamia suosituksia ja supistaa palveluitaan. Rajoitusten tavoitteena on hillitä koronaviruksen leviämistä.

Lue kirjastossa tai kotona – Yli 7000 lehteä 150 maasta 60 kielellä

PressReader-palvelu on ollut hankittuna asiakkaiden käyttöön muutamissa PIKI-kirjastoissa. Nokialla palvelua on voinut käyttää kirjaston nettikoneilla ja omilla laitteilla kirjautumalla kirjaston vierasverkkoon.
Nyt palvelun tuottaja tarjoaa mahdollisuutta kokeilla lehtipalvelua kaikille PIKI-kirjastojen asiakkaille .

Kirjasto valmistautuu muuttoon

Nokian pääkirjasto aloittaa muuton Viholan väistötiloista uuteen kirjastotalo Virtaan ja sulkee ovensa Viholan Nuijamiestentiellä maanantaista 9.12.2019 alkaen. Pääkirjasto on avoinna Viholassa viimeisen kerran lauantaina 7. joulukuuta. Uusi kirjastotalo Virta Härkitiellä pyritään avaamaan kevättalvella. Ajankohta tarkentuu myöhemmin.