Vuoden 2022 Lasten Pirkkaset -kulttuurikuukauden tapahtumahaku käynnissä 


Lasten Pirkkaset-kulttuurikuukausi on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurifestivaali, joka järjestetään vuosittain helmikuussa. Kutsumme kaikki mukaan tekemään tapahtumia yhteiseen juhlaan. Tapahtumahaku on käynnissä 30.11 - 31.12.  

Vuoden 2022 teema ”Lasten Pirkkaset – supervoimaa kulttuurista” rohkaisee lapsia ja aikuisia tutustumaan omiin yksilöllisiin ominaisuuksiinsa ja voimiinsa. Oman tapahtuman voi ilmoittaa osaksi Lasten Pirkkasia ja mukaan mahtuvat niin isot kuin pienetkin 0-12-vuotiaille lapsille sekä heidän perheilleen suunnatut tapahtumat, kuten erilaiset esitykset, perhepäivät, työpajat kurssit tai näyttelyt.   

Määräpäivään mennessä ilmoitetuista tapahtumista koostetaan Pirkkasten helmikuinen ohjelma, joka julkaistaan 15.1.2022 nettisivulla.  

Osallistuminen kuukauden ohjelmaan on maksutonta.

Tervetuloa mukaan toteuttamaan monipuolista ja innostavaa lastenkulttuuria Pirkanmaalle!  

Tapahtumien ilmoittaminen

Ilmoita tapahtumasi osaksi Lasten Pirkkasia 30.11. – 31.12.2021 Lasten Pirkkasten verkkosivuilla. Laitathan tiedon Nokialla toteutettavasta ohjelmasta tiedoksi myös Nokian kaupungin kulttuuripalveluihin: kulttuuri(at)nokiankaupunki.fi.

Tiedustelut:   

Nina Roine
Koordinaattori 
040 526 9001
nina(at)tuotantokoneilo.fi 

tai  

Niina Niiniluoto 
Lastenkulttuurin johtava koordinaattori 
Kaupunkikulttuuriyksikkö 
Tampere 
050 364 6134
niina.niiniluot(at)tampere.fi