Vastaa Nokian kaupungin infrapalveluiden asiakastyytyväisyyskyselyyn vuodesta 2021


Nokian kaupungin infrapalvelut kerää asiakaspalautetta verkkokyselyn kautta, joka on julkaistu 27.12. Kyselyn tavoitteena on kartoittaa kaupunkilaisten tyytyväisyyttä infrapalveluiden toimintaan vuoden 2021 aikana. Kysely on vastattavissa 16.1.2022 asti.

Moottorikelkka kunnostaa hiihtolatuja Pohjois-Nokialla Koukkujärvellä.

Infrapalveluiden tehtävänä on asuin- ja työpaikkaympäristön ylläpito ja rakentaminen. Infrapalvelut-tulosalueen vastuulle kuuluvat yleisten alueiden kunnossapito, rakentaminen, suunnittelu ja rakennuttaminen sekä yleisten alueiden ylläpidosta vastaaminen. Yleisten alueiden kunnossapidon osa-alueita ovat katujen, puistojen, ulkoliikunta-alueiden, puistometsien, leikkipaikkojen sekä metsien hoitaminen.

Asiakastyytyväisyyskyselyyn vastaamalla nokialaisilla on mahdollisuus kertoa mielipiteitä infrapalveluiden toiminnasta, jolloin henkilöstömme saa tietää mihin asioihin kaupunkilaiset ovat olleet vuoden 2021 aikana erityisen tyytyväisiä ja millä osa-alueilla toimintaa tulisi vielä parantaa. Saatuja vastauksia käsitellään kokonaisuutena, eikä yksittäinen vastaaja ole tunnistettavista niistä.

Asiakastyytyväisyystutkimukseen voi vastata tästä linkistä 16.1. asti: https://link.webropolsurveys.com/S/2A341521B00EC663