Tule tutustumaan kaupungin nuorisotyöhön nuorisotila Nuksuun perjantaina 24.11.


Kaupungin nuorisopalveluilla on juhlan aihetta. Nuorisotila Nuksun uudet toimitilat on avattu Pirkkalaistorilla ja nuorisotilatoiminta käynnistetty. Nuoret ovat jo mukavasti löytäneet nuorisotilalle. Haluamme esitellä uudet tilat ja monipuolisen nuorisotoimintamme. Samalla vietämme myös toista merkkipaalua, sillä Nokian nuorisovaltuusto on täyttänyt tänä vuonna 25 vuotta.  

Värikkäitä ilmapalloja sidottuna nauhaan.

Vietämme nuorisotyö tutuksi -päivää nuorisotila Nuksun avoimissa ovissa perjantaina 24.11. klo 15-18. Tilaisuudessa pääset tutustumaan nokialaiseen nuorisotyöhön ja sen tekijöihin. Erilaisilla toiminnallisilla esittelypisteillä on mahdollisuus keskustella ja vaihtaa ajatuksia nuorisotyön ammattilaisten kanssa. Lisäksi ohjelmassa on musiikkiesityksiä, asiantuntijoiden ja nuorten puheenvuoroja sekä paneelikeskustelu siitä, miten nuoret kokevat nuorisotyön. Tarjolla on kakkukahvit sadalle ensimmäiselle vieraalle, tervetuloa! Osoite on Pirkkalaistori 1, 37100 Nokia. 

Jatkamme tilaisuutta nuorten avajaisjuhlalla klo 19-23. Tarkemmat tiedot tapahtuman ohjelmasta ja aikataulusta löydät sivultamme Nuorisopalveluissa NYT – Nokian kaupunki 

Lisätietoja tapahtumasta antavat 

Hanna Savikko- Koskela, nuorisopalvelupäällikkö, puhelinnumero 0408443902 

Ulla Taponen, osallisuus- ja vaikuttamistoiminnan koordinaattori, puhelinnumero 0408443992