Terveyspalveluiden sähköiset palvelut tutuksi


Kaikille kuntalaisille tarkoitetut tilaisuudet tänään klo 13 ja klo 18 kirjasto- ja kulttuuritalo Virran Hiomo-salissa sekä etänä Teamsin kautta. Toivomme tilaisuuteen osallistuvilta runsaasti palautetta!

Mistä on kyse?

Terveyspalveluiden sähköiset palvelut tutuksi koostuu kahdesta samansisältöisestä tilaisuudesta, jotka järjestetään keskiviikkona 10.11.2021 klo 13:00-14:30 ja klo 18:00-19:30 kirjasto- ja kulttuuritalo Virran 1. kerroksen Hiomo-salissa, jonne on esteetön kulku. Tilaisuus on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Kokoustilaan mahtuu kerrallaan 120 henkeä.

Yleisön pyynnöstä tilaisuutta on mahdollista seurata myös etänä Teamsin kautta. Linkit Teams-kokouksiin:
Teams 10.11.2021 klo 13
Teams 10.11.2021 klo 18

Tilaisuuden sisältö

Tilaisuuksissa käydään läpi terveyspalveluiden sähköisiä palveluita erityisesti vastaanottotoiminnan näkökulmasta. Aiheina ovat mm. Omaolo, Omakanta, Kansalaisen terveyspalvelu sekä VideoVisit-etävastaanotot. Sähköisten palveluiden läpikäynnin lisäksi Terveyspalveluiden sähköiset palvelut tutuksi sisältää käytännön ohjeita ja esimerkkejä palveluiden käyttöön liittyen.

Tilaisuudesta ja sen sisällöstä toivotaan palautetta

Toivomme runsaasti palautetta Terveyspalveluiden sähköiset palvelut tutuksi-tilaisuuksiin osallistujilta. Palautteen antaminen on vapaaehtoista ja sen voi antaa nimettömästi tämän lomakkeen kautta. Palautelomakkeen kautta voi myös vielä jälkikäteen esittää tilaisuuden aikana tai sen jälkeen mieleen tulleita kysymyksiä ja saada niihin vastauksen sähköpostitse. Ilmoitathan tällöin lomakkeelle sähköpostiosoitteesi. Palautelomake on avoinna sunnuntaihin 21.11.2021 asti.

Lämpimästi tervetuloa!