Terveyskeskuksen aluevastaanotot muuttavat Vihnuskadulle


Nokian terveyskeskuksen aluevastaanotot eli omalääkärit ja -hoitajat muuttavat Vihnuskatu 3:ssa sijaitseviin entisiin vanhainkodin tiloihin 15.4. alkaen. Lisäksi sinne siirtyvät diabeteshoitajat, kotihoidon lääkäri–hoitaja-työpari, muistihoitaja, geriatri, ravitsemusterapeutti sekä aikuisneuvola (matkailijarokotukset). Tesomalla toiminut vastaanotto muutti Vihnuskadun tiloihin huhtikuun alussa.

Muutto kestää arviolta 1–2 viikkoa. Sen aikana tarjolla on pääsääntöisesti vain kiireellisiä vastaanottoaikoja. Ajanvarauksen yhteydessä asiakkaalle varmistetaan, missä kyseinen vastaanotto sijaitsee. Terveyskeskukseen jääviä toimintoja ovat mm. ensiapu ja röntgen.

Vihnuskadun tilat toimivat väliaikaisena ratkaisuna sisäilmaongelmiin hyvinvointikeskuksen valmistumiseen saakka. Kiinteistön A-osaan sijoittuvat Keski- ja Pohjois-Nokian vastaanotot ja B-osaan Etelä-Nokian vastaanotot sekä asiantuntijahoitajat. Pääaulassa asiakkaita palvellaan palvelupisteellä ja tutut itseilmoittautumispisteet löytyvät täältä. Asiakkailta toivotaan ymmärrystä ja kärsivällisyyttä, sillä tiloja ei ole alun perin suunniteltu vastaanottotoimintaan.

Aluevastaanotot: Vihnuskatu 3, sisäänkäynti A- ja B-osan välistä, opasteita paikan päällä.
Pysäköinti: soraparkit Vihnuskadun molemmin puolin.