Tapsan Tahtien Puistopiknik-tapahtuma torstaina – Iskelmä-Finlandia jaetaan 19. kerran


Legendaarinen Tapsan Tahdit järjestetään tänä vuonna maksuttomana puistopiknik-tapahtumana Nokian sydämessä Poutunpuistossa torstaina 5.8. Ohjelma alkaa klo 15 jatkuen iltaan saakka.
Alueen laajuuden vuoksi paikalle on turvallista saapua ja turvavälit on mahdollista säilyttää. Tapahtumaan voi tuoda oman piknik-viltin ja eväitä. Tapahtuma on päihteetön.

Olkihattu Tapsan Tahdit- tekstillä värivaloja vasten kuvattuna.

Puistopiknikin voi kokea myös kotisohvalla
Tapahtuma striimataan, joten se on mahdollista kokea myös kotisohvalla. Striimi on katsottavissa Tapsan Tahtien Facebook-sivuilta ja Nokian kaupungin Youtube-kanavalta alkaen klo 15.00. Tapahtumatallennetta on mahdollista katsoa viikon ajan tapahtuman Facebook-sivuilta.

Ohjelmaa koko perheelle
Puistopiknik on estradi paikallisille tekijöille ja valtakunnalliselle eturivin kevyen musiikin esiintyjälle, joka tänä vuonna palkitaan Iskelmä-Finlandialla.
Tapahtuma alkaa koko perheen Onnimanni-päivällä, jonka ohjelma on tuotettu yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Nokian yhdistyksen kanssa.

Onnimanni-päivässä Nokian karjalainen nuorisoseura ottaa lapset mukaan leikkeihin ja kansantansseihin. Lisäksi seuran kansantanssijat esiintyvät kansallispukujen tuuletuspäivän kunniaksi. Yleisöä viihdyttävät myös Mimmit-duo ja Nokian harmonikkakerho.

Kuka voittaa Iskelmä-Finlandian?
Alkuillasta klo 18.00 on luvassa valtakunnallisesti arvostetun ja tunnetun Iskelmä-Finlandia -palkinnon luovutus. Voittaja valitaan nyt 19. kerran ja sen valitsee ammattilaisraati. Palkinnon luovuttavat Iskelmä-Finlandia -palkintoraadin puheenjohtaja Turkka Mali ja Nokian kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jari Haapaniemi.

Iskelmä-Finlandia -juhlallisuuksien lisäksi puistopiknikin iltatapahtumassa on tarjolla Nokian Tähdet -konsertti, jossa esiintyvät Nokian iskelmätaivaan kiintotähdet Johanna Debreczeni, Ninni Martikainen, Jerkka Virtanen ja Pasi Kivimäki yhdessä Amorio-orkesterin kanssa. Lisäksi lavalla nähdään Waskivaarit.

Nokia-mitali ansioituneelle toimijalle
Tapahtumassa luovutetaan myös Nokia-mitali. Nokian kaupunginhallitus myöntää mitalin tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta Nokian hyväksi. Mitalilla on palkittu vuodesta 1967 alkaen yhteensä 60 eri tahoa, joiden joukossa on muun muassa yhteiskunnallisia vaikuttajia, kulttuurin ja taiteen ammattilaisia, yrityksiä ja yhteisöjä.

Tapsan Tahtien puistopiknik-ilta huipentuu Iskelmä-Finlandia -palkitun konserttiin.

”Olen iloinen, että Tapsan Tahdit pystytään tänä vuonna järjestämään vaikkakin pienemmässä mittakaavassa. Toivon, että mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan ohjelmasta joko etänä tai paikan päällä Poutunpuistossa. Poikkeusolojen myötä kulttuurin merkitys on varmasti korostuneessa ja yhä tärkeämmässä roolissa monen ihmisen ja perheen elämässä. Sitä on kaivattu ja toivottu. On hienoa, että saamme osaltamme olla sitä tarjoamassa puistopiknik-päivän muodossa”, kommentoi tapahtuman tuottaja Jukka Heinämäki Onnensirkus Oy:stä.

Tapsan Tahdit Puistopiknik, Poutunpuisto to 5.8. klo 15.00-21.30.
Striiminä Facebook: Tapsan Tahdit ja Youtube: Nokian kaupunki.

www.tapsantahdit.fi  
www.facebook.com/tapsantahdit

IG @tapsantahdit_official
#tapsantahdit