Tapsan Tahtien konserteissa esiintyvät Suvi Teräsniska, Erin, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani sekä Vesterinen yhtyeineen


Tapsan Tahdit Nokian Pirkkalaistorilla 6.-8.8. Maksuton päiväohjelma tarjoaa viihdettä kaikenikäisille. Tapahtumaa on järjestetty yhtäjaksoisesti vuodesta 1987 - Iskelmä-Finlandia jaetaan 19. kerran.

Tapsan Tahtien konserteissa esiintyvät 6.-8.8.2020 Suvi Teräsniska, Erin, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani sekä Vesterinen yhtyeineen.

Yksi vuoden legendaarisimmista tapahtumista, Tapsan Tahdit juhlitaan Nokian Pirkkalaistorilla torstaista lauantaihin 6.-8.8. Vuodesta 1987 asti järjestetty tapahtuma kunnioittaa alueella vaikuttaneen Tapio ’Tapsa’ Rautavaaran perinnettä.

Iskelmä-Finlandia

Tapsan Tahdit alkaa torstaina 6.8. klo 18.00 avajaisilla, jossa julkistetaan tämän vuoden Iskelmä-Finlandian saaja. Palkinto ojennetaan voittajalle kevyen musiikin eteen tehdystä merkittävästä työstä. Raadin puheenjohtajana toimii sanoittaja ja muusikko Turkka Mali. Mali palkitsee voittajan yhdessä Nokian kaupungin edustajan kanssa. Ehdokasasettelu ja raadin kokoonpano eivät ole julkisia. Voittajan konsertti nähdään avajaisseremoniassa myöhemmin samana iltana.

Ohjelma kaikenikäisille

Tapsan Tahdeilla on tarjolla kaikenikäisille sopivaa maksutonta päiväohjelmaa sekä aikuiselle yleisölle suunnattuja maksullisia iltakonsertteja. Tapahtuma-areenana toimii Nokian Pirkkalaistori, johon nousevat Tahtiteltta ja Armas-torilava. Torilla on myös yhteistyökumppaneiden eri pisteitä.

Iltakonserteissa kevyen musiikin tähdet

Iltakonserteissa nähdään perjantaina pop-tähti Erin ja groovaava Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani. Lauantaina puolestaan viihdyttävät juuri livekentälle palannut Suvi Teräsniska ja taitavista lyriikoistaan sekä iskevistä melodioista tunnettu Vesterinen yhtyeineen.

Maksuton päiväohjelma

Päiväohjelmassa on luvassa paikallisten esiintyjien konsertteja. Lauantaina yhteistyössä MLL Nokian yhdistyksen kanssa toteutettava Onnimanni-päivä tarjoaa viihdettä ja tekemistä myös perheen pienimmille.

Tahti-klubit Ravintola Pepperissä ja jatkot Ravintola Iisopissa viihdyttävät Tahtikansaa myös Pirkkalaistorin liepeillä. Tarkempi ohjelma www.tapsantahdit.fi

”Tapsan Tahdit on saanut yleisöltä kiitosta lämminhenkisestä tunnelmasta. Jo 34. kertaa järjestettävän tapahtuman vahva historia, perinteet ja paikallisuus ovat tekijöitä, jotka tuovat asiakkaita paikalle laajempaakin maakunnasta ja sen ulkopuolelta”, sanoo tuottaja Jukka Heinämäki.

Tapsan Tahtien iltakonserttien lipunmyynti on alkanut Ticketmasterissa.

Liput: 11-38e/kpl
Lipunmyynti: http://www.ticketmaster.fi
Ikäraja: päivätapahtumat S, iltakonsertit K-18

www.tapsantahdit.fi
www.facebook.com/tapsantahdit

#tapsantahdit