Tapsan Tahdit nosti kävijämäärää


Tapsan Tahdit keräsi tänä vuonna 11 000 kotimaisen musiikin ystävää Nokian Pirkkalaistorille 2.-4.8. Tapahtuma huipentuu loppuunmyytyyn lauantai-iltaan. Jo 32. kertaa järjestetty Tapsan Tahdit on yksi Suomen pisimpään järjestetyistä kevyen musiikin tapahtumista.

Kolmipäiväisessä tapahtumassa esiintyivät kotimaiset eturivin artistit Jenni Vartiainen, Vicky Rosti, joka toi Tahdeille juhlashow’nsa, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani sekä Juha Tapio. Avajaispäivänä esiintyi myös Iskelmä-Finlandialla tänä vuonna palkittu Danny sekä viime vuonna palkinnon saanut Markku Aro.

Tarjolla oli runsaasti myös maksutonta ohjelmaa. Tahtiteltan päiväkonserteissa nautittiin tangokuningatar Johanna Debreczenin & Amorion keikasta, harmonikkamusiikista, kuorolaulusta ja tanssimusiikista. Myös Torilava Armas tarjosi monipuolista, paikallisin voimin järjestettyä ohjelmaa. Perheen pienimmille oli tarjolla Jokeri Pokeri Box – Taikashow.

”Sää suosi Tapsan Tahteja ja väkeä oli runsaasti liikkeellä. Myös artistivalinnat osuivat kohdalleen”, kommentoi tuottaja Jukka Heinämäki kävijämäärän kasvua.”Yksi Tapsan Tahtien kohokohdista on Iskelmä-Finlandia -palkinto. Sen julkistaminen siirrettiin alkuperäiselle paikalleen osaksi festivaalin avajaistapahtumaa ja se oli onnistunut ratkaisu. Joka vuosi olen aina uudelleen vaikuttunut siitä, miten nokialaiset arvostavat tapahtumaa ja panostavat siihen niin omalla ohjelmallaan ja vapaaehtoistyöllään”, iloitsee Heinämäki.

Tapsan Tahdit -tapahtumaa vietetään jälleen ensi vuonna 8. -10.8.2019.

www.facebook.com/tapsantahdit
#tapsantahdit