Tapsan Tahdit kokosi yleisöä Nokialle 11 000 – Mikko Alatalo palkittiin Iskelmä-Finlandialla


Tapsan Tahdit järjestettiin Nokialla poikkeusvuosien jälkeen torstaista lauantaihin 4.-6.8. Legendaarinen 35-vuotias tapahtuma keräsi yleisöä päivätapahtumiin ja iltakonsertteihin yhteensä 11 000.

Viisihenkinen orkesteri soittimineen. Edessä kolme mieshenkilöä, joista kaksi soittaa kitaraa, yksi kontrabassoa. Takana kaksi muusikkoa rumpuineen. Esiintymislava on valaistu värivaloin.

Iskelmä-Finlandia jaettiin 20. kerran

Tapsan Tahtien avajaisissa torstaina jaettiin tunnetusti Iskelmä-Finlandia. Tunnustus kevyen musiikin eteen tehdystä työstä ojennettiin Mikko Alatalolle. Palkinto on arvoltaan 10 000 euroa ja se myönnettiin 20. kerran.

Laaja ohjelmisto

Nykyinen Tapsan Tahdit -tapahtuma esittelee monipuolisesti kevyttä musiikkia laajalle yleisölle. Tarjolla oli runsaasti maksutonta ohjelmaa, muun muassa MLL Nokian yhdistyksen kanssa tuotettu koko perheen Onnimanni-päivä, jossa esiintyivät Loiskis & Tuomo Rannankari ja Sami Saari & Jazzpojat. Tahtien tilaisuuksissa esiintyivät myös Nokia Big Band, Jeena & Vauhtikallot, The River Brass Band, Nokian Harmonikkakerho, Welmut, Waskivaarit, Saku Ryhänen, Pasi Heino ja HaBaRu.

Suosituissa iltakonserteissa esiintyivät perjantaina Erin ja Tuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani. Tänään lauantai-iltana lavalle astuvat vielä Suvi Teräsniska ja Popeda.

”Tapsan Tahdit on yksi maamme vakiintuneimmista tapahtumista. On ollut ilo huomata, että se on monelle kävijälle kesän perinne. Paikalla on vuosittain vakiasiakkaiden lisäksi myös uutta yleisöä”, kommentoi tuottaja Jukka Heinämäki Onnensirkus Oy:stä.

Tapsan Tahdit järjestetään jälleen elokuussa 2023. Lipunmyynti alkaa keväällä.

Online:
www.tapsantahdit.fi
FB www.facebook.com/tapsantahdit

IG @tapsantahdit_official
#tapsantahdit

Kuva: Marika Raitanen