Sairaan lapsen hoitotodistus – Varaa aika etävastaanotolle kansalaisen terveyspalvelun kautta


Klinik-palvelu on poistunut käytöstä. Jatkossa asiakkaat voivat varata hoitajan videovälitteisen etävastaanottoajan hoitotodistusta varten suoraan kansalaisen terveyspalvelun kautta.

Mikäli tarvitset työnantajalle selvityksen lapsen sairaudesta, tunnistaudu kansalaisen terveyspalveluun osoitteessa https://nokia.terveytesi.fi ja varaa aika hoitajan videovälitteiselle etävastaanotolle.

HUOM! Ajanvaraus tehdään lapsen nimellä ja ajanvarauksen lisätietokenttään ilmoitetaan etävastaanotolle osallistuvan huoltajan sähköpostiosoite. Hoitaja lähettää ajanvarauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen kutsulinkin etävastaanotolle, kun varattu videovastaanotto on alkamassa.

VideoVisit-palvelun käyttäminen edellyttää, että sinulla on toimiva sähköpostiosoite sekä älypuhelin, tabletti tai kuvayhteyden mahdollistava tietokone. Tietokoneelle ei tarvitse ladata erillistä sovellusta (paitsi jos käytössä on Internet Explorer tai Edge -selain). Videovastaanotto toimii ilman lisäasennuksia Firefox, Chrome ja Chromium Edge -selaimissa. Jos käytät etäyhteyteen älypuhelinta tai tablettia, lataa VideoVisit Live Meet -sovellus Google Play Kaupasta tai Applen App Storesta ennen etävastaanottoa.

Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi etävastaanoton aikana esimerkiksi ajokorttia näyttämällä.