Postilakon vaikutukset Nokian kaupungin postinkulkuun


Posti- ja logistiikka-alan unionin maanantaina 11. marraskuuta alkanut lakko vaikuttaa myös Nokian kaupungille osoitettuun ja kaupungilta lähtevään postiin.

Laskuihin tavallista pidempi maksuaika

Nokian kaupungin laskuihin asetetaan postilakon aikana normaalin 21 päivän sijaan 30 päivän maksuaika. Mikäli lasku saapuu eräpäivän läheisyydessä tai sen jälkeen, ja asiakas tarvitsee lisämaksuaikaa, hän voi ottaa yhteyttä laskuttajaan. Laskun maksua voidaan siirtää ja asettaa uusi eräpäivä.

Laskuihin liittyvät yhteydenotot toivotaan sähköpostitse osoitteeseen: talouspalvelut@nokiankaupunki.fi. Sähköiset laskut eli e-laskut ja verkkolaskut kulkevat asiakkaille normaalisti.

Kuntalaisten postit Nokian kaupungille

Nokialaiset voivat postilakon aikana toimittaa kaupungille tulevat kirjepostit Varikon infopisteeseen arkisin klo 9-15 välisenä aikana. Osoite on Nokianvaltatie 31.

Kirjastojen noutoilmoitukset ja palautuspyynnöt

Kirjastojen postitse asiakkaille lähetettävät noutoilmoitukset ja palautuspyynnöt saattavat viivästyä. Suurin osa noutoilmoituksista lähetetään jo asiakkaille tekstiviestinä, samoin valtaosa palautuspyynnöistä tulee sähköpostitse.

Oman kirjastokortin viestiasetukset voi tarkistaa PIKI-verkkokirjaston Omat tiedot -sivulla osoitteessa www.piki.fi. Palvelussa voi vaihtaa omat ilmoitukset sähköisiin, muutokset onnistuvat myös kirjastokäynnillä asiakaspalvelussa.

Sanoma- ja aikakauslehdet kirjastossa

Postilakko vaikuttaa myös sanoma- ja aikakauslehtien jakeluaikatauluihin. Kirjastoissa on mahdollista lukea lehdet sähköisinä ePress- ja eMagz-lehtipalveluista joko kirjaston tietokoneilla tai omalla mobiililaitteella kirjaston verkossa.

Postilakon muita vaikutuksia kaupungin toimintaan ja palveluihin selvitetään, ja niistä tiedotetaan tarvittaessa lisää myöhemmin.

LISÄTIEDOT LASKUTUKSEN OSALTA:
laskentapäällikkö Arja Järvelä, 050 395 8725

LISÄTIEDOT KIRJASTOJEN OSALTA:
kirjastopalvelupäällikkö Airi Nummelin, 044 9061 232