Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikot- Kulttour19 starttaa Karmiva Keskusta tapahtumalla


Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikot tulevat taas! Kulttuurisiin toimintoihin ja tapahtumiin voi osallistua viikkojen aikana yhdessätoista (11) Pirkanmaan kunnassa ja marraskuun aikana nuorille on tarjolla lähes sata erilaista kulttuurielämystä. Ohjelmien järjestäjät vaihtelevat kunnittain niin kunnan nuorisopalveluista erilaisiin yhdistyksiin ja muihin kulttuuritoimijoihin. Kulttuuriviikkojen pääkohderyhmänä ovat 13-17 -vuotiaat nuoret, mutta marraskuun toiminnoista löytyy tapahtumia myös koko perheelle.

Nokialla kulttuuriviikot starttaa la 2.11. klo 18-22 Karmiva Keskusta- Halloween tapahtumalla, missä Nuorisotila Nuksun ohjelma on erityisesti suunnattu nuorille 7lk- 17 vuotiaille. Nuksussa nähdään Pirkan opiston VJ- kurssilaisten esitys, jotka luovat visuaalisia tehosteita musiikin tahtiin, lisäksi on pimeä disco DJ BJ tahtiin.  Ikärajattomassa osuudessa Poutunpuistossa löytyy tekemistä kaikenikäisille jotka eivät pelkää karmivia otuksia. Ohjelmassa  mm. ällötyspiste, kasvomaalausta, ilmapalloeläimiä glittertatutointeja, pokemon go- piste. Musiikista vastaa puiston puolella DJ Elviira ja DJ Lupiini. Molemmissa paikoissa pientä tarjottavaa ja Poutunpuistosta löytyy lakumyyntiä. Tapahtumaa ovat tekemässä nuorisopalveluiden lisäksi joukko hyväntekijöitä, aktiiviset nuorisotila Nuksun nuoret, Lasten parlamentti ja Pirkan opiston VJ- kurssilaiset

Kulttuuriviikkojen aikana Nokialla voi tutustua pöytäroolipeliin tulemalla mukaan kirjaston Dungeons & Dragons: Legend of Drizzt- lautapelipäivään , sekä esittelyssä on myös uusi Dungeons &Dragons Essentials Kit-aloittelijapakkaus. Kädentaitokiertue erilaisine askartelupajoineen kiertää nuorisotiloilla ja siellä pääsee tekemään, vaikka lahjat joulupukin konttiin.  Nuorisotila Nuksussa tulee vierailulle kirjavinkkari, joka kertoo rohkeasti ja huumorilla kirjoista, joita luetaan salaa.

Viikkojen ohjelma sekä jatkuvasti päivittyvä tapahtumakalenteri löytyvät osoitteessa kulttour.fi

Tutustu tarjontaan ja lähde mukaan tapahtumiin!