Pienet joulukuuset korvaavat ison kuusen Pirkkalaistorilla tänä jouluna


Nokian Pirkkalaistorille ei tuoda tänä jouluna isoa joulukuusta. Isoa kuusta ei saada sijoitettua perinteiselle paikalleen joulunajan toritapahtumien vuoksi. Ison kuusen korvaavat torille tuotavat pienet kuuset ja kuusiasetelmat, jotka valaistaan tunnelmallisesti.

Pirkkalaistorilla järjestetään sunnuntaina 3.12. klo 16 alkaen perinteinen Nokian Pyry ry:n pukkiparaati. Paraatikulkue lähtee liikkeelle K-Supermarket Löytiksen pihasta (Kyyninkatu 22) noin klo 16 kulkien kohti Härkitietä ja Pirkkalaistoria. Pirkkalaistorilla on monenlaista mukavaa ohjelmaa, kuten joulupukin haastattelu, Nokian Pyryn esityksiä sekä joulukinkkujen arvonta. Kansanedustaja Marko Asell pitää juhlapuheen ja Pasi Kivimäki laulaa ja laulattaa yleisöä.

Perinteiset joulumarkkinat järjestetään jälleen sunnuntaina 17.12. klo 10-16. Tunnelmallisilla markkinoilla on tarjolla ihania jouluherkkuja, kuten esimerkiksi kalaa, lihaa ja leivonnaisia. Myyntikojut täyttyvät monipuolisista puutöistä sekä käsityö- ja lahjatuotteista, jotka sopivat pukinkonttiin.

Tutustu Nokian joulunajan tapahtumiin Visit Nokian verkkosivuilla.