Operaatio Pirkanmaalla runsaasti luovien alojen koulutusta


Koulutukset ovat maksuttomia ja merkittävä osa Operaatio Pirkanmaan luovan alan kehittämistoimia. Syksyn aikana järjestetään koulutusta esimerkiksi palvelukonseptoinnista, taide- ja kulttuurialan hinnoittelusta sekä tuotteistamissparrausta.

Luovien alojen palvelukonseptointi

Aika: 6.10. ja 17.11. klo 14.00–15.30
Paikka: Zoom-ympäristö
Johanna Wahlbeck Oy​:n koulutuksessa pureudutaan kulttuuripalvelutuotteiden konseptointiin ja palvelumuotoiluun käytännönläheisesti. Luvassa on sekä luennointia, käytännön harjoituksia ja työskentelyä pienryhmissä että verkostoitumista muiden osallistujien kanssa. Ilmoittautua voi verkkolomakkeella.

Asiantuntijoilta apua taide- ja kulttuurialan palvelujen hinnoitteluun

Aika: 27.9.2022 klo 13.00 alkaen
Paikka: Kulttuuritalo Laikun musiikkisali / YouTube-tallenne
Kaipaatko apua taidepalvelun hinnoitteluun? Taide- ja kulttuurialan palvelujen hinnoittelu voi joskus tuntua haastavalta. Tule kuuntelemaan, mitä vinkkejä alan asiantuntijoilla on aiheesta. Tapahtuma striimataan myös KulttuuriTampere-YouTube-kanavalle ja tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan samalla kanavalla.
Lisätietoa artikkelista.

Tuotteistamissparraus – haku auki 18.9. asti​

Sparraukset toteutetaan loka–marraskuussa 2022. Sparraus sisältää kaksi 1,5 tunnin mittaista henkilökohtaista tapaamista sekä yhden itsenäisesti suoritettavan välitehtävän. Tavoitteena on, että sparrauskertojen päätteeksi syntyy uusi tuotteistettu, tilattava taidepalvelu. Lisätietoa ja hakulomake artikkelista.

Operaatio Pirkanmaa on kulttuuripääkaupunkihaun jatkohanke 2022–2024. Tilaa uutiskirje ja seuraa somessa #operaatiopirkanmaa.

Tuottajapankin tulevat koulutukset

27.9. Tuottajien turvallisuusluento​

27.10. Turvallisuudentunteen palvelupolku ​

3.11. Onnellinen freelancer

9.11. ja 30.11. Taiteellis-tuotannollinen ajattelu -työpaja

Tuottajapankki-hankkeen tarkoituksena on tehdä pirkanmaalaista tuottajaosaamista näkyväksi sekä tukea tuottajien verkostoitumista ja osaamisen kehittymistä. Voit osallistua hankkeen tilaisuuksiin tai saada mentorointia asiantuntijaverkostolta. Tilaa Tuottajapankin uutiskirje ja kuulet tapahtumista ensimmäisten joukossa.