Nyssen bussit siirtyvät kesäaikatauluihin 11.5.


Nyssen kesäkausi alkaa poikkeuksellisesti jo 11.5.2020. Kesäliikenteessä perjantain ja lauantain välisiä yövuoroja ei ajeta. Lauantaisin liikennöidään sunnuntain aikatauluin.

Linjoilla 24, 28C, 35, 46, 58, 63, 73K, 74, 84V, 86 ja 137 ei liikennöidä kesäkaudella. Särkänniemen linjan 100 ja juhannuksen liikennöinnistä päätetään tilanteen kehittyessä. Linjoille 1, 8, 9, 36 ja 70 on lisätty liikennettä viime kesään verrattuna arkisin ruuhka-aikaan. Näin pyrimme tarjoamaan turvallisen matkan myös kesäkaudella.

Palvelua voidaan kesäkaudella lisätä, jos koronaviruksen leviämisen estämiseksi tehtyjä rajoituksia puretaan. Tiheämpään talvikauden liikenteeseen siirrytään syksyllä, koulujen alkaessa. Tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan erikseen.

Aikataulut ovat saatavilla Nyssen nettisivuilta sekä reittioppaasta. Paperisia aikatauluja ei paineta jakelupisteille, linjoille eikä pysäkeille, sillä tilanteen muuttuessa palvelumuutoksia voidaan tehdä nopeasti.

Tulostettavat aikataulut
Nyssen reittiopas

Reittimuutokset Nokialla

Merkittäviä reittimuutoksia tehdään Nokialla liikennöiville linjoille 70, 71, 72 ja 79. Muutokset liittyvät Nokian kaupunkikehityslautakunnan päätökseen toteuttaa linjaston rakenteellinen uudistus. Uudistuksella parannetaan Nokian ja Tampereen välistä arjen ruuhkaliikennettä ja saavutetaan kustannussäästöjä alueen palvelutason merkittävästi heikentymättä.

Linja 70

Linja 70 jatkaa Nokian asemalta Etelä-Nokialle, linjoina 70A Nokian asema – Vihola – Keho ja 70B Nokian asema – Koskenmäki – Keho. Vuorotarjontaa on lisätty arjen ruuhka-aikoina Nokian aseman ja Tampereen välillä.

Linja 71

Linjan 71 reittiosuus Nokian asema – Keho on lopetettu, ja linja 70B korvaa yhteysvälin. Linjaa 71 liikennöidään Nokian asemalta Harjuniittyyn. Nykyinen reitti Nokian aseman ja Tampereen välillä ei muutu.

Linja 73

Linja 73 lakkautetaan ja korvataan Nokian aseman ja Harjuniityn välisellä osuudella linjalla 71 sekä Nokian aseman ja Kehon välillä linjalla 70A.

Linja 79

Linja 79 ei enää liikennöi Nokian asemalta Tampereen keskustaan.

Linja 72

Linjan 72 reitti muuttuu ajettaessa Viholasta Tampereelle ja uusi reitti kulkee Paasikiventien kautta.

Nyssen alkuperäinen tiedote