Nokian Viinikanniemen viimeinen tontti huutokaupattavaksi huhtikuussa


Nokian kaupunki myy Viinikanniemen uudelta asuinalueelta viimeisen vapaan omakotitontin. Tontti myydään avoimella huutokaupalla ilman pohjahintaa Huutokaupat.com-myyntipalvelussa 2.4.–20.4.2024.

Viinikanniemen omakotitontti sijaitsee saarimaisen alueen keskellä ja sen rakennuspaikka on suunniteltu niin, että omakotitalosta aukeavat näkymät Pyhäjärvelle. Tontin pinta-ala on 766 m² ja rakennusoikeus 210 m². Tontin myyntiehdot ovat nähtävissä Huutokaupat.com-palvelussa huutokaupan käynnistyessä.

– Huhtikuussa myyntiin tulee Viinikanniemen viimeinen omakotitontti. Huutokaupassa tontille ei aseteta pohjahintaa, vaan tontti luovutetaan korkeimman ostotarjouksen tehneelle. Tontti on ollut huutokaupattavana aikaisemmin, mutta kaupanteko keskeytyi voittavan huudon tehneen tahon vetäydyttyä, kertoo tonttipäällikkö Harri Järvenpää.

Omakotitontti on heti rakennettavissa – tutustu alueeseen

Viinikanniemen omakotitontti on heti rakennettavissa ja sille tulee rakentaa omakotitalo kolmen vuoden kuluessa tontin omistusoikeuden siirtymisestä. Rakentamisessa on huomioitava muun muassa yhdenmukaiset julkisivuvärit ja -materiaalit.

Järvenpään mukaan Viinikanniemen asuinalueelta on myyty aiemmin 29 omakotitonttia ja useimmilla tonteilla rakennustyöt ovat käynnissä.

Huutokaupattavaan tonttiin on mahdollista tutustua itsenäisesti ja se on merkitty maastoon kyltein sekä puupaaluin. Muilla Viinikanniemen tonteilla kulkua tulee välttää, sillä ne ovat siirtyneet yksityiseen omistukseen.

Lisätiedot:

Harri Järvenpää, tonttipäällikkö, p. 044 486 0976

Arto Heikkinen, tontti-insinööri, p. 050 395 8763