Nokian uusi sosiaali- ja terveysasema avautuu vaiheittain elokuussa 2023


Nokialle valmistuu uusi sosiaali- ja terveysasema aiemmin puretun terveyskeskuksen paikalle osoitteeseen Maununkatu 12. Palvelut aloittavat toimintansa uuden sosiaali- ja terveysaseman tiloissa vaiheittain elokuun 2023 aikana.

Havainnekuva hyvinvointikeskuksesta lounaan suunnalta.

Ensimmäisenä uudelle sosiaali- ja terveysasemalle muuttavat neuvola, hoitotarvikepalvelu ja kotisairaala. Ne aloittavat toimintansa uusissa tiloissa elokuun toisella eli 7.8.2023 alkavalla viikolla. Muuton vuoksi hoitotarvikepalvelu on kiinni 31.7.–4.8. ja neuvola 2.–4.8.2023.

Kiirevastaanotto, aikuisten mielenterveys- ja päihdepalvelut, psykiatrian poliklinikka sekä Fimlabin laboratorio palvelevat uudella sosiaali- ja terveysasemalla maanantaista 14.8.2023 alkaen. Laboratorion nykyinen toimipiste osoitteessa Välikatu 18 on avoinna 10.8.2023 saakka. Muuton vuoksi laboratorio on suljettu perjantaina 11.8.2023.

Hammashoitola ja vastaanottopalvelut eli terveyskeskuksen hoitajien ja lääkärien vastaanotot aloittavat uudella sosiaali- ja terveysasemalla maanantaina 21.8.2023. Muuton vuoksi hammashoidon päivystysvastaanotto on 1.8–25.8.2023 Kauppakadun ja Koskenmäen hammashoitoloissa.

Elokuun lopussa sosiaali- ja terveysasemalle muuttavat kuvantaminen ja lähipalvelusairaala (sairaalaosasto). Lisäksi sosiaali- ja terveysasemalle tulee kahvila sekä lounasravintola, joka avautuu syyskuun alussa.
Fysio- ja toimintaterapia sekä apuvälineyksikkö jatkavat toimintaansa nykyisissä tiloissa uuden sosiaali- ja terveysaseman viereisessä rakennuksessa, osoitteessa Maununkatu 10.

Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia. Tuoreimman tiedon muuttoajoista sekä tarkemmat tiedot muuttavista palveluista ja yhteystiedoista löydät pirha.fi-sivuilta: Nokian sosiaali- ja terveysasema.

Pirha postittaa jokaiseen nokialaiseen kotitalouteen ennen juhannusta tiedotteen, jossa kerrotaan uuden sosiaali- ja terveysaseman palveluista.