Nokian Kolmenkulman ja Kankaantaan yritysalueet kasvavat uusilla toimijoita


Kolmenkulman ja Kankaantaan yritysalueelta luovutetaan viisi tonttia Indest Oy:lle, SK Laiteasennus Oy:lle, Metecno Oy:lle, Nokian Ramirakennus Oy:lle sekä Ewercon Oy:lle. Yritykset rakentavat tonteilleen noin 5700 m² teollisuus- ja varastotilaa. Luovutettava maapinta-ala on yhteensä noin 3 hehtaaria.

Kolmenkulman yritysalueelta näkee Kolmenkulman ABC-huoltoasemalle ja valtateiden liittymään.

Kolmenkulman yritysalueelle sijoittuva Metecno Oy toimii tällä hetkellä Hämeenkyrössä työllistäen seitsemän työntekijää. Metecno tuottaa valmistavalle teollisuudelle ja muille yrityksille räätälöityjä erikoiskoneita ja CNC-koneita sekä teollisuusautomaation ja mekatroniikan ratkaisuja. ”Haemme voimakasta liiketoiminnan kasvua ja investoimme uusiin tuotantotiloihin, koneisiin ja tietojärjestelmiin”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Matti Metsähonkala.

”Kolmenkulman yritysalue on meille kiinnostava ja Nokia sopii meille sijainniltaan parhaiten. Rakentuva ja kehittyä yritysalue tarjoaa meille potentiaalisia asiakkaita sekä muita synergiaetuja tulevaisuudessa”, jatkaa Metsähonkala.

Toinen Kolmenkulman alueelle sijoittuva yritys on nokialainen SK Laiteasennus Oy, joka asentaa ja huoltaa kiinteistöjen lämpöpumppuja sekä jäähdytyslaitteita. Lisäksi yritys valmistaa, asentaa ja korjaa räätälöityjä teräsrakenteita asiakkaiden tarpeiden mukaisesti sekä tekee erikoisrakennusurakointia pääasiassa julkiselle sektorille.

”Yrityksemme toimitilat ovat olleet Kolmenkulmassa vuodesta 2010 asti ja olemme seuranneet alueen kehitystä. Liiketoimintamme kasvu ja kehittäminen vaatii lisää tuotanto- ja varastotilaa, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin tulevaisuudessa. Uuden tontin myötä olemme erittäin tyytyväisiä, että liiketoimintamme saa jatkua Kolmenkulman alueella”, kuvailevat SK Laiteasennuksen yrittäjät Tero Sistonen ja Jarkko Keskinen.

Lisätietoja:
Nokian kaupunki, elinkeinopäällikkö Tiina Laakkonen, puh. 044 4860 918