Kirjan Kiertorata -keräys tulee taas Virtaan!


Kirjojen keräyslaatikot ovat tälläkin kertaa täytettävissä Virran ensimmäisen kerroksen vaunuparkissa. Keräysaika on noin kolmisen kuukautta eli joulukuun loppuun saakka.

Kirjojen kierrätyslaatikko.

Tässä toimintaohjeet:

1. Kerää kasaan ylimääräiset kirjasi ja varmista, että ne on säilytetty lämpimässä ja hajuttomassa paikassa. Ummehtuneet tai tupakanhajua sisältävät kirjat eivät käy kierrätykseen. Myöskään tietosanakirjasarjojen osat tai kokonaiset sarjat eivät sovellu kierrätyspisteelle – muuten voit tuoda mitä vain kirjoja kansiin katsomatta.

2. Tuo kirjat kirjastoon Kirjan Kiertorata -pisteelle. Kätevintä on pakata kirjat jo valmiiksi muovikasseihin. Myös Virran toisen kerroksen infosta löytyy tarvittaessa muovikasseja ja pakkaustarvikkeita.

3. Mikäli haluat luovuttamistasi kirjoista vastineeksi lukusetelin, täytä kierrätyspisteellä yksi luovutuslomake per muovikassi ja laita lomakkeet kasseihin. Finlandia Kirja toimittaa sähköpostiisi noin kahden kuukauden kuluessa lukusetelin, joka käy maksuvälineenä www.finlandiakirja.fi -verkkokaupan noin 400.000 tuotteen valikoimaan sekä postikulujen osuuteen. Lukusetelin arvo on 10 % myyntivalikoimaan lajiteltujen kirjojen arvosta (kuitenkin vähintään 5 euroa). Saat myyntiin päätyvistä kirjoista arvoraportin sähköpostiisi lukusetelin yhteydessä.

4. Sulje muovikassi teipillä ja pudota kassi kierrätyslaatikkoon.

5. Vapaaehtoinen: ota itsestäsi kuva kierrätyspisteellä ja jaa se sosiaalisessa mediassa kannustaaksesi muitakin kierrättämään kirjansa mielekkäällä tavalla!

Huom! Yli 200 kirjan erissä ota suoraan yhteys Finlandia Kirjaan (hankinta@finlandiakirja.fi tai 050 349 6266) niin selvitetään kotinoudon mahdollisuutta.