Kerro näkemyksesi liikenneturvallisuuden ja kestävän liikkumisen edistämistyöstä Tampereen kaupunkiseudulla


Tampereen kaupunkiseudun asukkaiden ja kuntapäättäjien näkemyksiä liikenneturvallisuuden sekä kestävän liikkumisen, eli jalankulun, pyöräilyn ja joukkoliikenteen käytön edistämisestä kartoitetaan nyt kyselyllä.

Kyselyn tarkoituksena on selvittää, mitä liikkumiseen liittyviä asioita pidetään tärkeinä ja miten liikenneturvallisuutta tulisi edistää. Lisäksi selvitetään, miten tärkeänä jalankulun, pyöräilyn ja joukkoliikenteen käytön edistämistä pidetään, ja millaisia keinoja siihen tulisi käyttää. Kuntapäättäjiltä kysytään liikenneturvallisuuden ja kestävän liikkumisen edistämisen painoarvoista nykyisessä päätöksenteossa sekä kehittämistarpeista.

Kysely liittyy Tampereen kaupunkiseudun kestävän ja turvallisen liikkumisen suunnitelman laadintaan. Selvitystä tekee Pirkanmaan ELY-keskus yhdessä seudun kuntien kanssa. Mukana ovat Tampere, Lempäälä, Pirkkala, Kangasala, Ylöjärvi, Nokia, Vesilahti ja Orivesi.

Toivomme, että vastaat kyselyyn riippumatta siitä, minkä ikäinen olet ja millä tavoin tai missä päin Tampereen seutua asut ja liikut. Kyselyssä ei ole oikeita tai vääriä vastauksia, vaan toivomme vastauksia sinun oman kokemuksesi ja näkemyksesi pohjalta. Kyselyyn vastataan anonyymisti. Kyselyn arvioitu vastausaika on 5-10 minuuttia.

Kyselyyn voi vastata 21.-30.11.2023 välisenä aikana seuraavasta linkistä: https://forms.office.com/e/eWgZLH9YNn

Lisätietoja antavat:
Leena-Maria Mäntylä, Pirkanmaan ELY-keskus,
leena-maria.mantyla@ely-keskus.fi

Laura Mansikkamäki, AFRY Finland Oy,
laura.mansikkamaki@afry.com