Kaikkien aikojen kookoskeikka -lastenromaanin julkistamistilaisuus Virrassa


Nokialaiskirjailija Heli Rantalalta ilmestyy elokuussa 2020 uusi lastenromaani Kaikkien aikojen kookoskeikka (WSOY). Kirja on itsenäinen jatko-osa teokselle Suurenmoinen sitruunaseikkailu, jonka julkistamistilaisuutta vietettiin Nokian kirjaston väistötiloissa elokuussa 2019. Kaikkien aikojen kookoskeikan julkkareita vietetään kirjasto- ja kulttuuritalo Virran Hiomo-salissa tiistaina 1.9. klo 17.30 - 19.00.

Heli Rantala (s. 1982) on toimittaja ja käsikirjoittaja mm. Pikku Kakkosessa. Hänen esikoisteoksensa Suurenmoinen sitruunaseikkailu valloitti lukijansa lämminhenkisellä ja hersyvällä tarinalla, positiivisella asenteella ja kujeilevalla kielellä. Molemmat lastenromaanit on kuvittanut Henna Ryynänen.

Julkistamistilaisuuden ohjelma sopii hyvin myös perheen pienimmille. Virran Hiomo-saliin on esteetön sisäänkäynti Välikadun puolelta (1. krs). Ohjelma alkaa kirjailijan haastattelulla, jonka yhteydessä kuullaan lukupätkiä kirjasta, minkä lisäksi ohjelmassa on mm. selfieseinän edessä valokuvausta,  värityskuvia ja merenalaisen maailman rakentelua piirtäen sekä Noora Vaaraniemen huilumusiikkia. Kahvi- ja limonaditarjoilu. Kookoslimonadin tarjoaa paikallinen Nokian panimo. Kirjaa on mahdollista ostaa tilaisuudessa kirjailijan nimikirjoituksella. Vapaa pääsy. Seuraamme koronarajoituksia aktiivisesti.