Hyvä Asukas -lehden julkaiseminen päättyy


Nokian kaupunki on julkaissut vuosittain yhdestä kolmeen asukaslehteä. Lehdessä on kerrottu nokialaisille kaupungin palveluista, toiminnasta ja tapahtumista. Asukaslehdellä on viime vuosina tavoitettu vain vähän lukijoita, mistä syystä lehden julkaiseminen päättyy. Kaupunki viestii jatkossakin monipuolisesti useissa eri viestintäkanavissa.

Nokian kaupungin Hyvä Asukas - kaupungin lehti nokialaisille. Kesä 2021.

Hyvä Asukas -lehti uudistettiin vuonna 2019. Säästösyistä lehteä siirryttiin jakamaan postijakelun sijaan eri puolilla kaupunkia sijaitsevissa jakelupisteissä sekä verkkolehtenä. Uudistuksen jälkeen lehden lukijamäärä on vähentynyt merkittävästi ja on ollut noin 2000–3000 henkilöä per julkaistu lehti.

”Kaupunki on viimeisten vuosien aikana panostanut erityisesti verkkoviestinnän kehittämiseen. Olemme uudistaneet kaupungin nettisivuja saavutettavaksi ja panostaneet niiden käytettävyyteen. Nettisivujen vierailumäärät ovatkin kasvaneet vuosi vuodelta ja esimerkiksi viime vuonna nokiankaupunki.fi-sivuilla oli reilusti yli miljoona käyntikertaa (istuntoa)”, kertoo viestintäpäällikkö Leena Syrjä.

Lisäksi kaupunki viestii esimerkiksi useissa eri sosiaalisen median kanavissa, erillisillä nettisivustoilla sekä mediatiedotteilla ja ilmoituksilla lehdissä. Koteihin jaetaan tarvittaessa paperisia tiedotteita, kuten esimerkiksi koronarokotusten alkaessa tehtiin.

Vuosina 2019-2021 ilmestyneet asukaslehdet: Hyvä Asukas -lehden verkkosivu

Lisätiedot:
viestintäpäällikkö Leena Syrjä, 040 486 0931